malgorzatkar
Fanka BB :)
ja czekałam 2h... tylko że u mnie w medicoverze nie ma pierwszeństwa, a poza tym w kolejce były dwupaki i dzieci, więc niewiele by to przyspieszyło...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

hej
ale produkujecie;-)
u mnie bez rewelacji:/moj ma rozyczke i jestem w strachu,bo nie pamietam czy pzrechodzilam rozyczke i nei amm nigdzie zanotowane:-(badania na róż dopiero wczoraj zrobialm a wyniki pod koneic tyg.
tzrymajcie kciuki![]()

chyba z wszystkimi papierami albo z przychodni. noż nie pamiętam. W tej karcie mam szczepienie na różyczkę podaną w 98r. byłam w VII klasie podstawówki. Znalazłam takie info W Polsce obowiązkowe szczepienie przeciw różyczce wprowadzono w 1988 roku – szczepione były jedynie dziewczynki, podawano jedną dawkę szczepionki w 13. roku życia. Kiedy wprowadzono obowiązek szczepienia przeciw różyczce? - Lekarze odpowiadają na Wasze pytania - Pediatria - Medycyna Praktyczna: Lekarze pacjentom. 
Nie odzywałam się trochę ale to wszystko przez pracę. Trochę się wypalam i wykańczam ale póki się czuję na siłach to chcę popracować. Przyjdzie czas na L4.
? Sama jestem ciekawa co w moim brzuszku się kryje. We wtorek idę na USG i mam ogromną nadzieję, że lekarz wypatrzy cosik. ;-)