Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

to ja się witam porankiem... chciałam dzisiaj fotki przesłać online do wywołania, myślałam, że przesył bladym świtem będzie lepszy a tu lipa... bo akurat w każdą środę, aktualizacje jakieś do 8 ranoi nie zrobiłam nic hehehe.. a 3 tyg się do tego zabierałam, dzisiaj w gotowości i... przede mną pewnie kolejne 3 tyg zbierania się
życzę miłego dnia! zmykamy do przedszkola i pracy!
Dzien dobry
Ja dzis mam usg polowkowe![]()
Trzymajcie kciuki prosze![]()
dzień dobry
Mnisia kciuki zaciśnięte i czekam na relacje
Co łóżeczek to jeszcze po córce mam turystyczne, ale nie wyobrażam sobie trzymać w nim na stałe noworodka
takie mam, więc nie jakieś najtańsze: *LEO* KOJEC Łóżeczko GRACO CONTOUR Electra - 2013 (3943103279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Podwieszenie (żeby dziecko leżało wyżej niż na dnie łóżeczka) jest do 6,5 kg wagi dziecka, więc jeśli chcemy dać lepszy materac (co najmniej 2 kg) niż fabryczny łamany na 4 części, a dziecko waży przy urodzeniu 3,5 kg to łatwo policzyć jak długo nam posłuży
Po ostatnich miesiącach ciąży kręgosłup nieźle daje się we znaki i schylanie się do przyjemnych nie należy.
Moja córka ważyła 6,5 kg jak miała 11 tygodni (urodziła się 3700)
Wzięłam poduszkę, telefon i poszłam na dół na kanapę. Rano go opieprzyłam, że ma to wywietrzyć, bo się wejść nie da, wrrr.. już mam zepsuty humor od samego rana. Na dodatek miał wczoraj wyjąć jeszcze jeden karton i go nie ma, więc pewnie zapomniał.. Skaranie boskie z tym chłopem..