Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
(...)
Poduszkę mam firmy Baby Matex.
Miałam beznadziejną noc. Mąż był wczoraj na piwku firmowym, wrócił po 20. Położyliśmy się spać i od razu koncert, znowu chrapanie, pchanie się na mnie, na dodatek jedli coś z czosnkiem, smród taki, że myślałam, że zwymiotuję!Wzięłam poduszkę, telefon i poszłam na dół na kanapę. Rano go opieprzyłam, że ma to wywietrzyć, bo się wejść nie da, wrrr.. już mam zepsuty humor od samego rana. Na dodatek miał wczoraj wyjąć jeszcze jeden karton i go nie ma, więc pewnie zapomniał.. Skaranie boskie z tym chłopem..

Hhahaha, dziękuję, ja szydełko rzuciłam w kąt - teraz zszyłam nim czapkę, także się przydaje, ale nie wrócę do szydełka, wolę druty!Jagódka, nie gadam z Tobą
Teraz to naprawę musze sie przeprosić z moim szydelkiem bo az mi głupio przez ten mój slomiany zapał...
Super czapagratuluje gustownego zestawu
![]()
jagódka wiem co czujesz.... mój w ostatni weekend też tak zabalował a że ja nie miałam gdzie się przenieś to całą noc słuchałam muzyki żeby tylko zagłuszyć jego chrapanie.... masz racje skarnie boskie
śliczny komplecik ... ale Cię wzięło na szydełkowanie.... super, gratuluje talentu i zapału....