reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry:)

Minisia trzymam kciuki:)
Malgorzatkar ja ostatnio mam taką fazę na słodkie muszę się powstrzymywać:zawstydzona/y:
Blueberrry ja też czekam na wiosnę. Dzisiaj za oknem 4 stopnie, pada od rana, aż się do pracy nie chce wstawać:(

Pozdrawiam, miłego dnia Kochane:)

reklama
(...)

Poduszkę mam firmy Baby Matex.

Miałam beznadziejną noc. Mąż był wczoraj na piwku firmowym, wrócił po 20. Położyliśmy się spać i od razu koncert, znowu chrapanie, pchanie się na mnie, na dodatek jedli coś z czosnkiem, smród taki, że myślałam, że zwymiotuję!:angry: Wzięłam poduszkę, telefon i poszłam na dół na kanapę. Rano go opieprzyłam, że ma to wywietrzyć, bo się wejść nie da, wrrr.. już mam zepsuty humor od samego rana. Na dodatek miał wczoraj wyjąć jeszcze jeden karton i go nie ma, więc pewnie zapomniał.. Skaranie boskie z tym chłopem..

Przepraszam za post pod postem ale Jagódka masz tą poduszkę z Baby MAtex czy to jest ta Relax? Poduszka do karmienia, spania i zabawy dla mamy i dziecka RELAX BAWEŁNA 170 cm firmy Baby Matex 0045 - wózki wielofunkcyjne, trzyfunkcyjne,głęboko spacerowe, aukcje internetowe, allegro, łóżeczko dziecięce klupś, safari, abc desing

u nas też leje. I od rana mam znowu mdłości :-(

jagódka współczuję koszmarnej nocy.
blue, fajnie że ci się chce - zazdroszczę :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, u mnie pochmurno ale ma sie wypogodzic w ciagu dnia.

Jagódka, no niestety taki urok po powrocie z imprezy... Ja tez jestem mocno niezadowolona gdy mój maz wypija piwko wieczorem bo jestem dosc mocno wyczulona na zapachy...
No ale czasami mam gest i nie ględzę :) ale tylko czasami :)

Minisia, kciuki zacisniete!

Blue, ja tez z utęsknieniem czekam na wiosnę! A z jescze większym utęsknieniem na lipiec :)

witajcie!

Trzymam kciuki za wizyty, czy dziś tylko minisia czy ktoś ma jeszcze tę radość przed sobą?

Dziś humor mi siadł nieco, bo miałam iść rano na badania, zwłaszcza mocz, bo coś czuję, że i mnie zapalenie dróg moczowych nie ominęło. Niestety po wczorajszym spacerze do apteki po kubeczek na mocz wróciłam z bolącym gardłem.:-( Wczoraj nic nie pomogło, a teraz właśnie zjadłam ząbek czosnku na surowo aż mi łzy jak groch poleciały. Po pracy wysyłam męża po prenalem, podobno tantum verde też można, ktoś próbował?

Graża dokładnie tą - już widzę różnicę w cenie wrrr...

Tadaaam! skończyłam czapkę!
DSC_0737.jpgDSC_0738.jpg

Załączniki

• DSC_0737.jpg
    DSC_0737.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0738.jpg
    DSC_0738.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 84
witam witam!!!! wiecie jeśli chodzi o łóżeczko to Czarek miał spadkowe od rodziny drewniane i nigdy nie narzekałam na nie... spełniło swoją rolę w 100% i teraz maleństwo tez je będzie miało....

pola po prostu nóż się w kieszeni otwiera jak się słyszy takie historie.... kobiety powinny zrozumieć i przepuścić Cię w kolejce przecież każda z nich kiedyś była w takiej sytuacji... a po drugie one lubią siedzieć w przychodni i plotkować...:-):-):-) wiecie ja nie wiem od czego to zależy ale u mnie jakoś ludzie są bardziej przychylni.... wiadomo znajdą się tacy co muszą skomentować ale pracownicy przychodni pilnują tego żeby kobieta w ciąży miała pierwszeństwo... a i bardzo mnie zaskakuje fakt że mężczyźni są bardziej skłonni przepuścić niż kobiety...

magdalenka nie powinnaś wtedy mieć wyrzutów sumienia... kurcze w końcu to była Twoja kolej oni zawsze po receptę po zaświadczenie a suma summarum siedzę tam długo

agulam trzymam kciuki za wyniki oby ominęła Cie różyczka.... to jest jedyna choroba zakaźna na którą ja nie chorowałam

graza dzieki za te informacje o szczepieniu... wynika z niego że ja musiałam mieć taką szczepionkę....
ja tez mam fazę na słodycze.... wczoraj naszła mnie taka ochota na schoko-bons że zjadłam pół opakowania na raz

mnisia kciuki zaciśnięte

blueberry jejku ja też czekam na wiosnę na słoneczko z wielkim utęsknieniem.... przez tą pogodę nic mi się nie chce rozleniwiłam się strasznie...

jagódka wiem co czujesz.... mój w ostatni weekend też tak zabalował a że ja nie miałam gdzie się przenieś to całą noc słuchałam muzyki żeby tylko zagłuszyć jego chrapanie.... masz racje skarnie boskie:-D:-D:-D
śliczny komplecik ... ale Cię wzięło na szydełkowanie.... super, gratuluje talentu i zapału....

udomiel zdrówka życzę

Jagódka, nie gadam z Tobą :p
Teraz to naprawę musze sie przeprosić z moim szydelkiem bo az mi głupio przez ten mój slomiany zapał...
Super czapa :) gratuluje gustownego zestawu :)
Hhahaha, dziękuję, ja szydełko rzuciłam w kąt - teraz zszyłam nim czapkę, także się przydaje, ale nie wrócę do szydełka, wolę druty!

jagódka wiem co czujesz.... mój w ostatni weekend też tak zabalował a że ja nie miałam gdzie się przenieś to całą noc słuchałam muzyki żeby tylko zagłuszyć jego chrapanie.... masz racje skarnie boskie:-D:-D:-D
śliczny komplecik ... ale Cię wzięło na szydełkowanie.... super, gratuluje talentu i zapału....

Dzięki;-) to na drutach, nie na szydełku. A co od facetów, sama go na to piwo wyganiałam i spoko, ale nie musiał żreć tego czosnku! On ma krzywą przegrodę nosową - lata w drużynie rugby (kilka złamań) zrobiły swoje. W końcu pogonię go do laryngologa, bo będzie tylko gorzej.

reklama
Jagodka czapa fajna :) może i ja znajdę druty albo szydelko w domu u rodziców i spróbuję dla Oli opaske na wiosnę zrobić :)

Ola dziś nie chciała zostać w zlobku...aż mi jej żal było...ale do fryzjera miałam i właśnie siedzę z farbą na głowie, więc musiała zostać...dziś dzwonię do przedszkola, zobaczymy od kiedy będzie mogła pójść.

Mam nos zatkany i zatoki szczekowe...pierwszy raz, zawsze czołowe...aż mnie żeby bolą...nie wiem, czy nie pójdę jutro do lekarza, bo leci mo z.nosa na zielono i źle sie czuję strasznie...

Do góry