reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
hej nie straszcie śniegiem ja nie chce.... mam nadzieję że do Lublina nie dojdzie... wystarczy że u nas pada deszcz i jest pochmurno i strasznie nieprzyjemnie....aż się nie chce wychodzić z domu.... a mnie jeszcze czeka wyjście z małym na karate....

ja mam na tyle dobrze że moja siostra jest fryzjerką i mam usługę kiedy chce i za darmo:-):-):-)

tusiaczek udomiel rozumiem problemy lokalowe... my póki co mieszkamy ketem u mamy bo dom się buduje i mam nadzieję że przed lipcem zdążymy się wyprowadzić ... ale tak jak pisze gosia wszystko jest kwestią organizacji moja koleżanka z 2 dzieci mieszkała w kawalerce

nie no wiadomo, ludzie się w kawalerce w 5 osób mieszczą, u moich dziadków to był standard, że 3 pokolenia się w jednym mieszkaniu gnieździły, więc jasne, że się da, ale to nie zmienia faktu, że przeraża mnie to jak się zmieni moje już ciasne mieszkanie

w moim aneksie kuchennym jest stoliczek w rogu i dwa krzesła, nie ma szans dołożyć trzeciego, wszystkie ściany są obstawione (lodówka, piekarnik, 3 szafki i koniec), łazienka ma może 4m[SUP]2[/SUP] i jest w niej prysznic a nie wanna a z kibla można myć zęby i pluć prosto do zlewu, mam duży przedpokój, ale przecież tam dziecka nie postawię Innymi słowy, uważam, że moje obawy o przestrzeń nie są wydumane... niestety:dry:

hihi, moja fryzjerka w ciąży z terminem na październik :D a swoją drogą to też miała przeboje w zeszłym tyg...poszła potwierdzić ciążę, ma abonament w jakiejś przychodni, gdzie chodzi do ginekologa non stop, miała tam jakieś problemy kobiece itp, ale ma zaufaną lekarkę. no i u tej jej lekarki nie było terminów, więc zapisała się do drugiej...a ta zrobiła jej usg, zaczęła wmawiać, że ma mięśniaka 6cm! i że ciąża bliźniacza i L4 i ma leżeć, bo zagrożenie, i w ogóle to kaplica... fryzjerka w ryk, no bo niedawno operacja wycięcia torbieli, żadnego mięśniaka miesiąc wcześniej nie było, a poza tym bliźniaki i zagrożenie...na szczęście pojechala do siostry i siostra spojrzała na zdjęcia i stiwerdziła, że jej się coś nie podoba w tych zdjęciach i w ogóle z tym zagrożeniem, i żeby poszła do innego gina jeszcze raz. więc zadzwoniła do przychodni i okazało się, że jej ginekolożka ma termin na jutro i może ją przyjąć, bo właśnie ktoś zrezygnował. więc pojechała i okazało się, że żadnego mięśniaka nie ma, ciąża pojedyncza (tamta niby pokazała jej jednego bliźniaka na jednym zdjęciu, a drugiego na drugim, a przecież bliźniaki widać na jednym zdjęciu a nie dwóch oddzielnych), zagrożenia też nie ma i l4 niepotrzebne, skoro chce pracować, to niech pracuje...poszła złożyć skargę na tą pierwszą lekarkę, podobno nie ona pierwsza...

Undomiel u mnie 32 metry! Niby dwa pokoje ale jeden mniejszy od drugiego ;-) pewnie że wszystko kwestią organizacji ale i tak o mnie to przeraża troszkę. Moja mama się śmieje że ona na w jednym pokoju bez łazienki z dwójką się mieściła a u nas to apartamenty ;-) kiedyś tak było, teraz nauczyliśmy się wygody. Damy jakoś radę. Co mnie cieszy to że to parter :-D ale wszystko wyjdzie w praktyce
Pociesza mnie fakt, że przed nami mieszkała tu para z dwójką dzieciaków i też chyba po głowach sobie nie chodzili;-) ale u nas jeszcze kot, heh damy radę. Tylko ze mnie w tym stanie okropna panikara się zrobiła :-)

Ostatnia edycja:
Minisia trzymam kciuki :-)
też myślałam, że fryzjerka małgorzatki ma zapisy na październik :-D:-D:-D i ja odwiedziłam dziś fryzjera - odrosty to już mega megaśne miałam - na święta nie, bo odruch wymiotny na każdy zapach, w styczniu nie, bo musiałam leżeć... no i dziś to już MUSIAŁAM iść i w końcu jak człowiek wyglądam :-)

Minisia trzymam kciukasy::)

A wy trzymajcie kciuki jutro:D:D Wiem ze ty makota tez masz wizyte :D o ktorej?? I w ogole kto jeszcze dzisiaj i jutro. Normalnie jestem taka podekscytowana ze chyba spacnie bede mogla dobrze ze wizyte mam o 11 to nie bede musiala dlugo czekac:D:D
Normalnie juz jajko znosze;d

reklama
Minisia trzymam kciukasy::)

A wy trzymajcie kciuki jutro:D:D Wiem ze ty makota tez masz wizyte :D o ktorej?? I w ogole kto jeszcze dzisiaj i jutro. Normalnie jestem taka podekscytowana ze chyba spacnie bede mogla dobrze ze wizyte mam o 11 to nie bede musiala dlugo czekac:D:D
Normalnie juz jajko znosze;d

Ja mam o 17, ale jakos mam zle przeczucia :/

Rowniez trzymam kciuki :)

Do góry