Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jagódka łączę się w bólu bo mój m też ma krzywą przegrodę. Tyle że on sie nie boi, on nie ma czasuMój się boi, bo wie, że jedynym wyjściem jest operacja. Tylko skończyłby się wtedy wieczny katar, chrapanie itp.
Czapa super!Mój się boi, bo wie, że jedynym wyjściem jest operacja. Tylko skończyłby się wtedy wieczny katar, chrapanie itp.

malgorzatkar - niezłe terminy, musi być naprawdę dobra w swoim fachu, ja do fryzjera wybieram się od 2 miesięcy, muszę w końcu się mówić, bo strasznie końcówki mi się rozdwoiły....

Termin porodu chyba![]()

Cześć Dziewczyny. Nastraszyłyście mnie tym śniegiem. U mnie póki co pochmurno, ale bez żadnych opadów, na szczęście. Zazdroszczę Wam możliwości kupienia dwóch łóżeczek, z moim maleńkim mieszkaniem trzeba się będzie nagimnastykowac, żeby wcisnąć jedno, dlatego myślę że zostaniemy przy turystyczym, choćby dlatego ze jest bardziej mobilne. I tak wyobrazić sobie nie mogę jak się pomieścimy z tym wszystkim, ubranka akcesoria, itd. Przerażona tym jestem :O
chociaż drewniane mi się bardziej widzi to przy naszych wyjazdach turystyczne i tak musimy kupić a gdzie ja bym je włożyła... nawet po złożeniu zajmuje przecież miejsce A Ty jakie masz mieszkanko?