Gosia i Bartek
Fanka BB :)
O fochach nic nie napiszę, bo mój mąż mi tu z boku podczytuje 
Co do materaca Elefit. My mamy od 7 lat materac z janpola bodajże antyroztoczowy. Sprawdza sięnadal super. A u nas cała 3 to alergicy przy czym ja i syn jesteśmy na wziewach. Daje radę. A jak goście do nas przyjeżdżaja to uwielbiają "zabierać" nam sypialnię.
U syna mam inny materac też z Janpola i też jest bardzo wygodny. Ten ma 4 lata. firma może nie najtańsza, ale materace się sprawdzają. JA polecam.
Co do materaca Elefit. My mamy od 7 lat materac z janpola bodajże antyroztoczowy. Sprawdza sięnadal super. A u nas cała 3 to alergicy przy czym ja i syn jesteśmy na wziewach. Daje radę. A jak goście do nas przyjeżdżaja to uwielbiają "zabierać" nam sypialnię.

ale ja nie potrafię się długo foszyć, zresztą mój mąż potrafi rozładować focha. Jemu się to nie zdarza. Czasem mam wrażenie, że woli jak walnę focha bo ma wtedy spokój.... ooo np. teraz.... chciałam z nim film oglądać to wielce zajęty jest i co chwilę słyszałam, że zaraz przyjdzie... walnęłam focha i on ma spokój od godziny. No cholera!
W każdym razie mam zamiar poinformować gina o tym, że czuję się jakby mi ktoś krocze skopał:-);-)
byłam strasznie przerażona jak sobie poradzimy, a do tego wszystkiego miałam mieć cesarkę, którą miała przeprowadzić moja babcia w domu