reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Ja cię kręcę! Szafa marzenie :D szkoda że nie mam aż tyle miejsca żeby taką wstawić. W końcu wszystko bym pomieściła.
Masz podobny układ salonu do mojego i układ mebli będziemy tez podobny mieli po remoncie, tylko jeszcze kuchnia będzie za stołem w lewo. :tak:

reklama
piękne wnętrza karola i śliczny kotuś tam się załapał na zdjęcie:-D ach jak tak piszemy o tych remontach to mi się zaczyna mocniej marzyć domek.... nawet ostatnio mi się śniło, że znaleźliśmy fajną okazję - nowy domek pod Poznaniem za 300 tys. - czyli mega okazja:-) szkoda, że to tylko sen:-)

Karola super mieszkanko :)
tak piszecie o tych remontach ze mi sie zachcialo ale my niestety narazie w wynajmowanym wiec szkoda inwestowac. Musimy poczekac na swoje :)
Minisia glowa do góry moze jeszcze wszystko sie dobrz skonczy :):)

Ja znowu umieram z bolem plecow i juz sie nie moge doczekac kiedy w koncu przesane chodzic do pracy:)

My remont robiliśmy na dole 5 lat temu, a górę zrobiliśmy (ze stanu surowego) jak Klaudia miała pół roku. Dół już się kwalifikuje do malowania - szczególnie salon, gdzie jedna ze ścian np jest oblana szampanem:-) dobra impreza była:-p

Ja zupelnie nie w temacie mieszkania ;) od rana, po prawej stronie boli mnie brzuch. Wzielam jedna nospe i nie przeszlo. Boli tylko jak stoje lub chodze. Jak leze lub siedze nie. Myslicie, ze powinnam isc do lekarza?? Nigdy nie mialam tak dlugo utrzymujacego sie bolu brzucha...

witam witam.... ja dzisiaj robiłam badania laboratoryjne ( w piątek wizyta u gina, może się dowiem co tam pod serduszkiem się kryje :-):-)) i w ogóle tak jakiś ciężki dzień mam słabo mi się robi na każdym kroku... nie lubię takiej niemocy :-:)-(

karolina śliczne wnętrza... łazienka powalająca bardzo mi się podoba..... już się nie moge doczekać aż zacznę urządzać swój wymarzony domek
tylko najbardziej boję się że jak coś wymyślę zrobię a za chwilę nie będzie mi się to podobać nie jestem dobra w urządzaniu wnętrz

makota tak jak radzą dziewczyny może zadzwoń do lekarza, oby szybko Ci ten ból minął...

reklama
NNie mam numeru ani do gina, ani do poloznej :/ wizyte mam za tydzien. Mialam miec w piatek, ale przelozylam i na piatek nie ma juz wolnych miejsc. Jak do wieczora nie minie to pojde sobie do innego lekarza a w srode normalnie na usg polowkowe :/

Do góry