reklama

Lipiec 2014

Przyjechała dziś moja paczka z c&a. Zamówiłam sobie pakę ciuchów ciążowych i chyba wszystkie będę musiała odesłać bo są za duże (mimo, że zamówiłam najmniejszy rozmiar).... Niepocieszona jestem bo tak czekałam na tą paczkę a tu du.pa. Zamówiłam też kilka ciuchów dla męża i te są rewelacyjne! Rozmiary idealnie dopasowane i jakość rewelacyjna.

Minisia, fajnie, że sprawa w pracy się w końcu uregulowała i że nie będziesz musiała odwoływać się do żadnych dodatkowych kroków.

Nudno mi tu... Nigdy nie lezalam w szpitalu i to dla mnie nowosc :p

Makota, w szpitalu książka obowiązkowa! Albo chociaż tablet dla rozrywki.

Cześć Dziewczyny :)
Ja tak szybciutko tylko chcę życzyć wszystkim dużo zdrówka :)
Byłam dzisiaj na połówkowym i na szczęście wszystko oki :) mała już waży 451 g :) serduszko piękne 2 komory i 2 przedsionki ;D jestem przeszczęśliwa :)::):):):):):)
A po badaniu pojechaliśmy do galerii i 4 godz. chodzenia i zakupy, obkupiłam się za wszystkie czasy :) i teraz jestem wykończona i zaraz idę spać.
Buziaki Kochane :D

Gratulacje :) Twoja malutka juz wcale nie taka malutka :)

Ojezusicku... Ale się zmordowałam:eek: Aleeee cała góra pączków gotowa!!! Śmierdzę dymem z oleju:-p Klaudia już wsunęła dwa pączki, Arek też się przysiadł, do teściów cała górkę zaniósł i jeszcze sporo zostało. Zrobiłam Klaudii cale pudełko po lodach takich malutkich pączkowych kuleczek, niech zaniesie do przedszkola, dzieciaki będą mieć radochę:tak: Dobre wyszły, jutro będziemy się zajadać.
Matka się położyła, to Młody się uaktywnił, ostatnio się śmiałam, chyba w pon. że strasznie się kręci, jakby fikołki robił - no i miałam rację wylądował głową w dół

Szalona kobieto! Ja zdecydowanie się nie nadaję do przyrządzania słodkości. Zwyczajnie mi nie wychodzą...
Ale w końcu sobie zamówiłam maszynkę do mielenia mięsa z szatkownica i zamierzam robić pyszności na słono.

podziwiam was dziewczyny, że chce się Wam robić pączki - ja wykażę się totalnym lenistwem, pójdę na łatwiznę i zajadę do piekarni ;-)

No to możemy sobie przybić piątkę :)

reklama
Dziewczyny mam potworne zawroty głowy. Czuję ze chodze jakbym miała się przywrócić. Do tego bolą mnie nogi. Wzięłam magnez mam nadzieje że przejdzie

dzień dobry

Doti, ja miałam cc bo coś tam na oku mi znaleźli, na rogówce chyba, nie pamiętam.

Pola, c&a ma wielką rozmiarówkę ciążową, w pierwszej ciąży poszłam coś poszukać i utopiłam się w rozmiarze 32/34... teraz kupiłam kostium kąpielowy, ujdzie rozmiarem

Elifit, też mam zawroty głowy, szczególnie jak zmieniam pozycję, musze uważać, jak wstaję. poza tym krew z nosa mi leci, jak smarkam nosa.

Hej. Poszłam do pracy i wróciłam do domu. W przychodni zmierzyli mi ciśnienie. Bylo dobre mimo że byłam blada jak ściana. Na razie leżę w domu. Po południu idę do Gina

Elifit właśnie miałam Ci się zapytać, czy mierzyłaś ciśnienie;) Odpoczywaj!!
Jagódka ja chcę piec pączki tylko, że nie mam żadnego przepisu.... Jakby Ci się chciało to napisz na odpowiednim wątku z czego korzystałaś:) Na necie tego pełno, ale kiedyś upiekłam, to bardzo napiły się oleju...

hej hej :)
Oj dawno nie wchodzilam
Sporo na glowie,kuzynka zostaje jeszcze jakies 2 miechy
20go marca jedziemy na ponad 2 tygodnie do PL,doczekac sie nie moge
Szydelko tak mnie wciagnelo ,ze poki co na połke go nie odstawie :)
Zrobilam czapeczke dla małej jak sie urodzi,na wrzesien bedzie idealna
SAM_0805.jpg

Teraz sie biore za kocyk z babcinych kwadratów :)
I chce jeszcze porobic jakies fajne zestawy do sesyjki zdjeciowej.

U nas raczej faworki zagoszcza na stole a po pączusie skocze do lidla :)
Postaram sie czesciej byc aktywna.

Corcia postanowiła ze jej siostra bedzie miala na imie Liliana i chyba tak zostanie ,

Załączniki

• SAM_0805.jpg
    SAM_0805.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 41
Dzień dobry czwartkowo. Jeszcze jeden dzień i połówkowe... doczekać się nie mogę ale też strasznie się denerwuję czy tam na dole wszystko ok. Dzień w pracy rozpoczęty pączkowo. Po pracy dobijemy kalorie w domu. A co! I tak rosnę w oczach. Spodnie ciążowe regularnie już noszę, do innych przestałam wchodzić. Ale ta ciążowa rozmiarówka mnie rozwala, kupiłam spodnie XS i wiszą na mnie. No już bez przesady! :eek:

elifit - może to przez pogodę taki gorszy dzień masz?

reklama
Witam się porannie. Ja od rana grzeszę - wstałam przed 8 i pomaszerowałam po pączki, tak mi się ich chciało :D No i zjadłam niezdrowe śniadanie :P
Dziewczynki zdrówka. Mi już ciut lepiej, jeszcze nochal zatkany, ale mogę oddychać :D Oby Wam te zawroty głowy poszły w dal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry