reklama

Lipiec 2014

Michalina alez bym sie wkurzyla ooo :/
Minisia wszystko kochana zależy od wymiarów dziecka. Jak będzie małe to bede chciala spróbować. Dla porównania syn mial 56 i 3800. A teraz córka może mniej będzie. Moze główka mniejsza.
Pewnie decyzję podejmę na końcówce.

rozumiem ze lekarz zostawil Ci taka mozliwosc wyboru tak? czy bedziesz nalegala jak cos na cc???

reklama
Michalina, a nie możesz sobie klucza dorobić po prostu?
Ja już po wizycie, wieści w odpowiednim wątku.
Miałam robić pączki angielskie z Klaudią dziś, żeby też uczestniczyła, ale margaryny zapomniałam kupić:sorry: Mąż zaraz się przejdzie do lidla to mi kupi. A i kupiłam składniki na normalne pączki z różą, nigdy nie robiłam, więc czas najwyższy spróbować, a że ciąża mi kulinarnie służy, to jutro usmażę:tak:

Minisia ja jestem za sn. Czyli bede próbować sn. Jak trzeba będzie to cc trudno. Lekarz powiedział ze zobaczymy później. A cc nie chcę gdyż mam dziecko w domu i rekonwalescencja nie będzie w pełni możliwa. A ja chce byc w pelni aktywna.

Ty chcesz cc?

Makota zdrowka zycze:):) Troche mnie zaniepokoil twoj pobyt w szpitalu bo ja tez miewam takie bole tyle ze nie budza mnie w nocy:/ aAA i gratuluje synka:):)
Minisia ciesze sie ze sie wszystko udalo tak jak chcialas:)
Jagódka powodzenia w kuchni:)
Michalina wspólczuje czekania to najgorsze co moze byc:/

Ja dzisiaj zrobilam z mezem malego tripa do miasta i teraz nogi mi odpadaja i plecy:/ No i ten brzuchol troche twradnieje ale jeszcze tydzien i bede w pl u lekarza. Dziewczyny co do ruchów maluszka to gdzie je czujecie?? Bo jedna z was pisala (prepraszam skleroza) ze juz czuje powyzej pepka a ja ciagle czuje w podbrzuszu te ruchy.

No niestety, do tego zamka klucza nie da się dorobić dlatego miał być zmieniony. I już tak to trwa i trwa. Aż mi się żal mamy zrobiło, bo niepotrzebnie na nią nakrzyczałam. Teraz już w domku jestem i odpoczywałam, zaczęłam robić chustę na szydełku, czapeczka już gotowa :) Pochwalę się jak skończę. Ale z mojego wypoczywania teraz już nici.
M. robi demolkę w pierwszym remontowanym pokoju i brakło materiałów. No nic, trudno, zbieramy się do Mrówki, po drodze kupię sobie marchew na którą mam teraz fazę.

Co do ruchów malucha to je też dalej czuję w podbrzuszu.

to ja bym wolała cc drugie... takie z zaplanowanym terminem, co by to opiekę nad Olą skombinować. najbardziej się boję, że zacznę rodzić i nie będę miała co z nią zrobić... no i po cc doszlam do siebie bardzo szybko, więc mam nadzieję, że tym razem też tak będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry