reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota damy radę, mnie przeraża obsługa siusiaka, te wszystkie stulejki, wodniaki itp:szok:
Idę się ogarnąć i spadam do gina, nie chce mi się wcale tam jechać:sorry:

Ja tak nadrabiam i nadrabiam i się zdziwiłam, że wpisy się skończyły :P
Basik witam :D
Blue, ka.wo, małgorzatka trzymajcie się tam. Ja tam wczoraj załatwiałam niektóre formalności plus drrmatolog i koleżanka przyjechała i do dzisiaj była. Tym samym dopiero dzisiaj od 12 leżę, zn ow opryszczka mi się pcha na świat :P Nochal zatkany, ale Quixx extra z eukaliptusem też daje radę.
Zdrowieć wszystkie
Makotka cieszę się że z Wami dobrze.
Ja dzisiaj jadłam pyszną zupę pomidorową krem. Na chorobę jej kwaskowatość cudo :D

dziekuje wam bardzo dziewczyny naprawde kamien z serca spadl!! moglo byc niemilo bo jakbym na niego doniosla ja stracila bym prace a on dostalby kare na szczescie wszystko jest jak powinno a ja sie ciesze bo nie chce klopotow.

elifit mysle ze bedziesz miala cc bo za krotko od ost.cc ale ja lekarzem nie jestem:sorry: co wolisz???

A ja chyba na dniach zamowie bilet dla rodzicow na wielkanoc , nie wiem jak wytrzymam z moim tata ale musze dac rade:-p

mam dzis malego dokla ale pocieszam sie ze z praca sie wyjasnilo, zrobilam sobie paznokcie i spray tan ale jakos po malej sprzeczce z moim czuje nadal sie taka smutna ehh

jagodka udanej wizyty

makota corki latwiej? to chodz do mnie zmienisz szybko zdanie:-D:cool2:

W szpitalu leżała 4 dni. 3 lata temu miałam cc ale zobaczymy
Siusiak jest bezproblemowy. Sisia to sie dopiero odparza. Jesu jak ja sie boję pielęgnacji dziewczynki

Damy radę i z chłopakami i z dziewczynami :) w końcu kto jak nie my.

Zeźliłam się okropnie, rodzice zamknęli dom na zamek do którego nie mam klucza i pojechali do krakowa, M po drodze z pracy jeszcze do castoramy miał jechać a ja tu stoję jak cieć nahołdzie żwiru i czekam na cud. Mogłabym do sklepu jechać ale totalnie sily nie mam dzisiaj. To leze sobie w samochodzie już godzinke i nawet radio już przestało grać bo włączył sie tryb oszczednosciowy. Zła jestem okropnie bo milion razy prosiłam o wymianę tego zamka :/

reklama
Michalina alez bym sie wkurzyla ooo :/
Minisia wszystko kochana zależy od wymiarów dziecka. Jak będzie małe to bede chciala spróbować. Dla porównania syn mial 56 i 3800. A teraz córka może mniej będzie. Moze główka mniejsza.
Pewnie decyzję podejmę na końcówce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry