Cześć dziewczyny wrócilam

Starałam się was na bieżąco czytać ale różnie mi to wychodzilo

Małgorzatkar przede wszystkim dużo zdrówka dla ciebie żeby w końcu to ucho przestało boleć i się odetkało.
Co do spania to ja głównie śpie na prawym i lewym boku chociaż czasami i na plecach się budzę.
Odnośnie szkoły rodzenia to chyba się nie wybieram zresztą spotkanie z położną mam dopiero za dwa tygodnie to jeszcze z nią pogadam.
U mnie wszystko dobrze byłam w PL u lekarza potwierdziło sie na 100% że dziewuszka

i wszystko z nią ok

Dostalam gluobulki bo mam lekki stan zapalny no i kazał brac nospę i magnez ze względu że mam ten twardy brzuch ale z szyjką wszystko ok twarda i zamknięta

Mialam też usg 4D ale w ogóle nie jestem zadowolona:/ Nie wiem jak to u was wyglada ale dostalam na płycie chyba 5 filmików po ok 15 sekund każdy i ogólnie usg trwało chwilunie:/ Jakoś inaczej sobie to wyobrażałam.
A tak poza tym jestem już na zwolnieniu jutro idę spotkać się z szefową mam nadzieje że przyjmie polskie zwolnienie już z nią rozmawiałam przez tel to w porządku ze mną gadała. Także teraz leżymy do góry brzuchem

Ten caly wyjazd do PL strasznie mnie zmęczył tylko 5 dni ale codziennie gdzies jeździłam wieczorami spotkania ze znajomymi i padam poprostu ale teraz odpoczywam

Ściskam mocno
PS. Też zauważylam że minisia coś się nie odzywa..