wzruszyłam sie jak glupia ...
WRZUTA - wcześniaczek Tim 25 tydzien ciazy (pobyt w szpitalu)
Makota ja tez mialam lezec duzo a musialam pilnowac siostrzenca 9 mies. jakos nikt tego nie rozumie... w niedziele zawsze mamy rodzinny obiad i nie poszlam to ciagle tel. zebym przyjechala
dzis wizyta u gina wiec sie wyjasni wszystko
WRZUTA - wcześniaczek Tim 25 tydzien ciazy (pobyt w szpitalu)
Makota ja tez mialam lezec duzo a musialam pilnowac siostrzenca 9 mies. jakos nikt tego nie rozumie... w niedziele zawsze mamy rodzinny obiad i nie poszlam to ciagle tel. zebym przyjechala
dzis wizyta u gina wiec sie wyjasni wszystko
Ostatnia edycja:
Dziś w planach zakupy w hurtowni - Klaudia wyrosła mi z prawie wszystkich legginsów
no i chcę obejrzeć koszule do szpitala dla mnie. Jeszcze rossman po farbę do włosów, nigdy więcej tej pianki co ostatnio tak jak myślałam od razu po farbowaniu w ogóle się to na włosach nie utrzymało (kolor trwały), ba! to nie pokryło odrostów, nawet mimo, że mam włosy podatne na farbowanie..
i mówię że nie pytam ponieważ rozmawiałam z kosmetyczką, kosmetologiem i nie ma przeciwskazań.- ONA: Właśńie oglądałam wywiad z.... i on mówił że malowanie paznokci jest niekorzystne ze względu na aceton. Potem luka na moje włosy i mówi, że włosów też się nie farbowało. Ja jeszcze większe zdziwko i mówię o amoniaku. A ONA: wie pani to że ich tam nie ma nie znaczy że nie ma ich w ogóle w innej postaci i nie mniej szkodliwej. Proszę zapytać swojego lekarza czy nie ma przeciwwskazań.