elza79
Fanka BB :)
emyly fajnie że rozpoczynacie budowę my właśnie jesteśmy na etapie wykańczania...i wiem jak długo trzeba czekać na pozwolenia...super szybkiej budowy życzę...
elefit o proszę to dobrze że wyjaśniłaś o co chodzi z tym magnezem ja na szczęście łykam B6... z polecenia lekarza:-):-)
szmaragd a ten biustonosz zamawiałaś przez internet czy u na miejscu go kupiłaś????
jagódka czyli nosimy podobny rozmiar (bo mi wcale tak rozmiar się nie zmienił w ciąży na razie) jaki kupujesz do karmienia??? do olimpu się wybieram więc zobaczę tam ten sklep...może coś upoluje....jeśli chodzi o cenę to nie zamierzam wydawać więcej niż 100zł...
oby na katarku Klaudii się skończyło.... zdróweczka
elefit o proszę to dobrze że wyjaśniłaś o co chodzi z tym magnezem ja na szczęście łykam B6... z polecenia lekarza:-):-)
szmaragd a ten biustonosz zamawiałaś przez internet czy u na miejscu go kupiłaś????
jagódka czyli nosimy podobny rozmiar (bo mi wcale tak rozmiar się nie zmienił w ciąży na razie) jaki kupujesz do karmienia??? do olimpu się wybieram więc zobaczę tam ten sklep...może coś upoluje....jeśli chodzi o cenę to nie zamierzam wydawać więcej niż 100zł...
oby na katarku Klaudii się skończyło.... zdróweczka
Mam dwa z poprzedniej ciąży - hehe ciekawe jak z rozmiarem
, może jeden kupię, żeby mieć bardziej wyjściowy, ale to dopiero w ostatnich tygodniach ciąży. Pewnie kupię z allesa na początku, żeby nie wydawać dużo kasy, a jeśli będę karmić dłużej - ostatnio tylko 5-6 tygodni - to zamówię biustonosz tutaj:
Ja mam trudny biust, pełny od góry i tkai mocno związany z klatką, bardzo dobrze wygląda w half-cupach, a u nas na rynku tego maluteńko..