reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Ewa eee to na pewno Ci rozwiążą ciąże wcześniej. Cieszę się, że jesteś pod stałą opieką lekarzy:tak:

Hubson oby, ta ciąża jest zupełnie inna, więc mocno w to wierzę

reklama
Ewa bedzie dobrze, najwazniejsze ze jestes pod stala opieka, dobrze ze sobie wszystko ogarnelas majac takie przeczucia :-) trzymam kciukasy

dziewczyny z warszawy, ciekawa akcja Z okazji Dnia Matki Philips zaprasza na bezpłatne USG 4D | Baby online tak sobie mysle, czy sie nie wybrac, mialam raz robione 3d i maly sie zakryl :no:

Kopacz - w gdansku w ten weekend tez robia darmowe usg 4D. Pojechalabym, ale obawiam sie duchoty i kolejek... Moja usg 4D tez slabo wyszlo

Witam się dzisiaj i ja.
Wczoraj dałam sobie w kość i dzisiaj więcej odpoczywam niż cosik robię, ale kołdry już się suszą- tia nie mam co prać bo wyprawka już gotowa na półkach :p
Zaczęłam Was czytać po 8 a miałam tylko 1 dzień do nadrobienia i dopiero skończyłam. Z komórki już coraz rzadziej odpisuję bo mi tak ręką drętwieje iz sprawia to ból.
Ewa trzymam za Was kciuki.
Hubson" Ja Ci jeszcze powiem, ze jak moj maly zle sie ulozy, tak ze mnie boli, wtedy przyjmuje pozycje kolankowo lokciowa , robie koci grzbiet i kolysze biodrami na boki. I szczerze mowiac - pomaga. Polecam sprobowac"- ja w ten sposób spędziłam połowe porodu, plus prysznic- POLECAM, pomaga.
Makota u mnie wuszy się na balkonie. Z dużych rzeczy robię "piękną" zawieszkę przez balkon. Słońce mam tylko do 12. Schnie ładnie.

Gosia - mi dretwieje prawa reka. Mam chyba cos z nadgarstkiem. Leze na lewym boku i kiedy chce sie podniesc opieram sie na prawej rece. Pewnie od tego :(

Byłoby głupio nie dotrzymać słowa samej sobie:-p

U mnie to standard.

Padlam :) cudną fotka :)

gdzie Wy suszycie pranie? pewnie macie ogródki <marzyciel> :-D ja wystawiam na balkon, ale słońce mam dopiero popołudniu, a wiatru coś jak na złość nie widzę :no: chciałam w tym tygodniu mieć to z głowy, ale coś się nie zapowiada...!

Ja do tej pory nie pralam ze względu ma pogodę wlasnie. Dzis ma byc upał i zamierzam powiesić na balkonie. W ciagu jednego dnia bede w stanie wstawić wiecej pralek.

hej dziewczyny :-) leków nie potrzebuje . Na obchodzie powiedzieli że leków nie kupię w aptece więc leżymy narazie w szpitalu. Pojawiło się białko w moczu i strasznie nogi mi puchną więc też pewnie dlatego się boja żeby zatrucia nie było. A może i dobrze bo w domu człowiek by wariował czy wszystko Ok przez to ciśnienie a tutaj codziennie ktg. Coś czułam że pod koniec ciąży coś się przytrafi i dlatego udało mi się przed pobytem tutaj kupić już wszystko i wyprac a mąż musi prasowąc teraz he he :) najgorsze to jest to że taka pogoda a Ja tutaj :( ale już niedługo Zosia będzie i będziemy spacerować :) teraz zaczynam myśleć że mi cesarke zrobią wcześniej ale jeszcze jest za wcześnie na to.

Ewa, dobrze ze jestes w szpitalu. Bardzo dobrze nawet. Bardzo dziwne gdyby cie wypisali i zostalabys sama z problemem i bez leków.

Ja wczoraj w nocy w końcu wzięłam sie za zamawianie reczy potrzebnych. Co prawda na razie zamówiłam tylko organizer na łóżeczko, płatki kosmetyczne, pojemnik na smoczek, łańcuszek na smoczek i majtki poporodowe to i tak sie ciesze ze w końcu cos ruszyłam :)

U mnie piekne slonce od rana a ja wstalam o 11 bo oczywiscie po 3 położyłam sie spac...
Miłego dzionka!

Ja też dzisiaj susze na powietrzu. Cale szczęście trochę wiatru dzisiaj jest więc da się żyć. Ewa trzymaj sięw szpitalu, lepiej żeby lekarze mieli cie na oku. Poczytaj bajki dziecku na glos. albo jakies plotki o gwiazdach, cokolwiek aby humor dobry był.

Jagodka widze ze jestes bardzo zadowolona z shiny boxa, domyslalam sie ze to juz ostatni raz, ja bym ich chyba powybijala :angry:

Przepraszam, będę bluzgać - noż ***** płyn micelarny niezakręcony i wszystko mam zalane!!!:wściekła/y: Zbieram te pudełka, bo mają bardzo fajny wymiar, są ładne i się przydają na różne pierdoły, a tu wszystko zalane - te kosmetyki które były w kartonikowych pudełeczkach też wyglądają jakby tydzień moczyły się w wannie, nawet ulotki z opisem kosmetyków się nie da odczytać. Wysłałam już im maila w pięknym paszkwilem i zdjęciami. (pewnie przyślą mi nowy płyn tak jak z olejkiem do masażu było) Poza tym pudełko kosmetycznie bardzo fajne:tak: No ale szlag mnie trafił:angry: Sokoja a jak u Ciebie?

Tak w ogóle ledwo zmyłam farbę z głowy i wysuszyłam i kurier zadzwonił:szok: Szybko dziś.
Też suszę na balkonie, bo nie chce mi się schodzić tyle pięter na ogródek.:-p Do 13 zazwyczaj mam słońce na balkonie, potem już przechodzi na drugą stronę i schnie na wietrze.

reklama
Cześć Mamusie. Ale miała dziś ciężką nockę. Nie umiałam się ułożyć a jak już znalazłam wygodną pozycję to mi się koszmary śniły, że urodziłam ale mi dziecka od razu nie dali tylko zabrali gdzieś, po całym szpitalu szukałam..... eh obudziłam się spocona i zapłakana :baffled:

U mnie piękna pogoda. Korci mnie by pranie maluszka zrobić ale jeszcze poczekam. Bo mam więcej czasu - 2 miesiące, więc tak jak planowałam to w czerwcu zacznę.

Jagódka, takie pranie które schnie na wietrze to ja uwielbiam!!! Pościel i ręczniki wywiesiłam niech się wywietrzą.

Pola jakie majtki poporodowe kupiłaś? Takie jednorazówki z siateczki?

Ewa mnie też się tak wydaje, że będziesz mieć dzidziusia przy sobie wcześniej niż myślisz. Dobrze, że jesteś w szpitalu, pod opieką. W domu byś wariowała.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jak tak czytam, że się już zaczynacie powoli pakować do szpitala to mnie skręca... z nerwów trochę :szok: no ale część z Was ma terminy na poczatek lipca a ja na koniec. Jednak to co piszemy wpływa chyba na wszystkie ;-)

Do góry