makota89
Fanka BB :)
Malgorzatka - brzuch i kolana, a jak przerzucam sie z boku na bok mam wrazenie, ze odpana mi nogi... U mnie bierze sie to od duzej ilosci chodzenia
na prawde musze sie ogranac ze spacerkami. Do sklepu, na laweczke i do domu... Dzis zaczela sie piekna pogoda, a ja zawsze uwielbialam spacery i wykorzystywalam wolny czas i ladna pogode na maksa. Musze z tym skonczyc 
Kopacz - widzialam na fejsie, ale nie wczytywalam sie jeszcze
na prawde musze sie ogranac ze spacerkami. Do sklepu, na laweczke i do domu... Dzis zaczela sie piekna pogoda, a ja zawsze uwielbialam spacery i wykorzystywalam wolny czas i ladna pogode na maksa. Musze z tym skonczyc Kopacz - widzialam na fejsie, ale nie wczytywalam sie jeszcze
Zapomniałam jej fotelika wieczorem oddać, a A. nie przełożył jej od siebie..
Dzięki temu też znalazłam trochę moich letnich ubrań, zakopanych na zimowanie, co więcej - część jej z zapasem na brzuch, a doły mają gumkę, więc bardzo się cieszę z tego znaleziska. Nadal u mnie piękna pogoda, więc chciałabym to dziś uprać, jeszcze jakieś dwa grubsze kocyki po Klaudii mam nieuprane. No i torbę trzeba chyba spakować, obiecałam sobie, że jeszcze w tym m-cu to zrobię. Byłoby głupio nie dotrzymać słowa samej sobie

No i czekam na kuriera z shiny boxem - jak będzie do bani, to już na pewno kolejnego nie kupię i na drugiego z żarówkami - straty w remoncie musiały być