Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No ja do moczowych też należę ;-)
Co prawda mi nie trzeba było ciąży do złapania zawiasów, ale teraz to już niekiedy przeginam. Aż się mój ze mnie cieszy
Mika moja tez już w nowych wyszła a o której byłaś, może sie minelysmy? Ola też jakoś ma dziwna nogę teraz, oprócz tych bartkow i ecco jedne za małe, a większe za duże.... Superfity patrzylam, jedne ładne były, ale gwiazdka była zmeczona i chciała na karuzele, a nie buty mierzyć...na koniec w samochodzie stwierdziła, ze ona nie chce nowych butów bo nie i nie wraca do domu....
A ja muszę sobie jakieś spodenki kupić, bo nie mam w czym chodzić.... A dziś udało mi sir fajne leginsy dostać za 35zl biodrowki i tyłek nie przeswituje
Dzień Dobry
Ledwo wstałam,a już zmęczona jestem...Wszystko mnie boli a dziecko zadaje milion pytań dlaczego.?...Wczoraj już stopy i dłonie miałam spuchnięte.Ciekawe czy dziś założę buty jakieś...?
Małgorzatka byłyśmy gdzieś 18-20. Najpierw światowida potem galeria. Nigdy więcej po południu nie pojadę...