reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dawno, dawno temu marudziłam, ze żadnych smsow romantycznych nie dostaje. I napisał mi ówczesny chłopak, a dzisiejszy mąż: kmc.
Zadzwoniłam wiec do niego, ze chyba klawiatury nie zablokował i jego tel wysyła bzdury smsem. Oburzył sie bo to był ten romantyczny SMS: kocham, tęsknie, całuje, tylko mu sie pisać nie chciało całych słów. [emoji41]

reklama
Haha Doti :D my z m kiedyś zawsze konczylismy KC :p

Kornela romantico fajnie.

Co planujecie na Walentynki bo my pewnie sławny tort czeko upieczemy.

Małgorzata odpoczywaj. Jutro będzie lepiej

Mamob oby to nic poważnego. Obserwuj.

U nas kupy co 3-4 dni ale konsystencja ok.

Dobranoc

Heh to niezle:-)czyli moj to szalony romantyk;-)haha
Mamo b u nas takie kupy byly ze 5 wodnistych i śluzu pelno i teraz kuracje lekowa mamy.

Oj kiedys miałam chłopaka który pisał mi wiersze. Miałam je w domu nawet do czasu jak mąż je znalazl i wywalil.:tak: Ogólnie tamten to byl romantyk pelna geba, kwiaty bez okazji, spacery przy świetle księżyca, ba nawet jak sie rozstaliśmy to kleczal w kaluzach w deszczu ale to nie bylo to i koniec....

Gosia, nie ma pupki odparzonej. Ale kurcze nie pomyslalam zeby od razu probiotyk jakis podac:-/ rano podam, dzieki za przypomnienie:-*

Walentynki? Nie obchodzimy. Ba! Moj w dzien kobiet kiedys zapytal czy ja chce kwiatka dostac, bo nie wie czy mi kupic! Pfff!

Ostatnia edycja:
Hej,
Cały dzien nie moglam znalezc chwili. Stwierdzamy ze Julka terror stosuje tylko na mnie, z tata to anioł. A do mnie tylko by się kleila i wisiała na mnie.

Mamo b, makota u nas tez kupy dziwne. Ja twardo obstawiam zeby, zobaczymy, juz minęło 2 miesiace od pierwszego zęba wiec to może być to.
Kornela fajny gest. Mój tylko ma takie jak mam urodziny albo jakas inna okazja. A kiedyś często mnie zaskakiwal.

Spokojnej nocki :)

Ahhhh spij Dasienku! Mama nie ma sil powolutenku...
A gdy rano przyjdzie zab, to powiemy smutkom won ;)

Dobrze, ze padlam juz o 21:30 ;) m cisnal gdzies Dasiowa przytulanke a pielucha krolewiczowi nie pasuje i tulimy sie co jakis czas proszac suszarke o pomoc...

Malgorzatkar - mam nadzieje, ze odespisz...

Spokojnej nocy dla Was

reklama
dzień dobry,
Kornela mąż miał fajny pomysł. Romantyk jak nic.
Małgosiu, Makoto mam nadzieje ze się wyspalyscie.
Ja dopiero o 5.30 karmiłam, a że wczoraj w szkole byłam to przez długą przerwę cycki mi mało nie pekna. Jednego wypila Z. a drugi właśnie pompuje. zasnęłam kolo północy na kanapie przed tv i mimo że mogłam się wyspać (Z. spała) to się nie wyspałam :/

Może ostatnie słabe spanie to był skok i teraz będzie ładnie spać?? & & & & &

DZIEŃ DOBRY! IDĘ NAPIC SIĘ KAWY! Tusia gdzie zniknęłaś??

Do góry