Aga30+
Fanka BB :)
Ja daję i jest superDziewczyny a probowalyscie ten syrop lactulosum na kupki? Ja jak widze ze jest problem daje malemu i giga kupa murowana.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja daję i jest superDziewczyny a probowalyscie ten syrop lactulosum na kupki? Ja jak widze ze jest problem daje malemu i giga kupa murowana.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Szczepic napewno dzis nie bedziemy, Ewa ma goraczkeCo chwile jej mierze I roznie wychodzi ale jak pokazalo 39 to szybko syrop podalam I nie wiem ile przyjela bo wyplula, musze czopki kupic. Jeczy bidula.I rzuca sie a mnie sie plakac chce- tez tak przezywalyscie pierwszs chorobe maluszka?
Mnie znów plecy strasznie bolą, czuje aż dretwienie jak synka dłużej ponosze.
Nadal tam wszystkie piszecie? Co z Basieńką? Możesz na priv, jeśli w ogóle możesz pisać. Podczytywałam, ale nie pisałam, bo przy trójce nie ogarniałam i forum i czata na fb więc mnie usunięto i kompletnie nie wiem co u Was, a to cała stara ekipa....
Szczepic napewno dzis nie bedziemy, Ewa ma goraczkeCo chwile jej mierze I roznie wychodzi ale jak pokazalo 39 to szybko syrop podalam I nie wiem ile przyjela bo wyplula, musze czopki kupic. Jeczy bidula.I rzuca sie a mnie sie plakac chce- tez tak przezywalyscie pierwszs chorobe maluszka?