*Venicee*
Fanka BB :)
No Kamcia nie wiem czy czymś wolno ? najprędzej czyms dzieciowym...ale wiesz ...lekarzem nie jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprobuj teraz dopisać swojego aniołkaNo nareszcie mam swój upragniony suwaczekPo prostu musiałam wyrzucić datę swojego aniołka, no trudno... ważne, że ja będę pamiętać tą datę
![]()
Ja juz od bardzo dawna gotuje zupy na wywarze warzywnym bo nie smakują mi wywary mięsne...A z ta zupa mam to samo ten mięsny wywar jest okropny chyba dlatego mi zupy nie smakują ostatnio.
Mam dokladnie to samo! Z natury jestem spiochem a w ciazy spac nie moge :/ w pierwszej ciazy to się maz cieszyl ze na taksowki nie musi wydawac jak gdzies wychodzil bo nawet i o 3 w nocy po Niego jezdzilamA ja nie śpię...coś nie mogę . Straszne dla kogoś kto z natury jest śpiochem ...
Piczkowa jejuuu ale jazda ....współczuję ci bardzo ,musi być to ciężkie w funkcjonowaniu ...
zdrówka i powodzenia na wizycieA ja obudziłam się z latarek i bólem głowy. Niedobrze mi. Zostaje dziś w domu, bo muszę się wykurowac a może uda mi się na wcześniejszą godz zapisacndo lek