reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
A pro po hemoroidow... moja koleżanka kończy 6 miesiąc i ma z tym okropny problem a do lekarza idzie dopiero pod koniec roku. Może smarowac się albo brać cos na złagodzenie bólu? Ja po porodzie brałam cyclo3 forte, ale w ciąży nie mogę jej tego polecić.

Wychodzę ze szpitala ze skarbem w brzuchu. Tak się ciesze, serduszko bije, rozwój prawidlowy i kosmówka Oki. Łzy szczescia i nadzieja wieeelka :-D Jutro idę na usg do mojego giną i koniecznie prenatalne za tydzień. Bo my już prawie 12 tydz... :-)

Mam w domu jakiś syrop dla ciężarnych z pl. Zerkne co to wieczorem.

po ducha C rządzi przy G to była odwieczna walka a o nią. Zasypiamz nnią a rano juz w posiadaniu mezula :rofl2:

Jak tam Wam dziewczyny mija dzień? :) Mój bardzo leniwy, bardziej niż zwykle :/ dobija mnie fakt kilku nocnych pobudek, które męczą mnie od dwóch tygodni..

marynka super ;-) ja jestem strasznie zmęczona tym codziennym wczesnym wstawaniem do pracy a w weekend jeszcze trzeba skompletować prezenty na święta i mam zjazd na studiach i do tego egzamin, zwariowali :-( kiedy ja odpocznę..

reklama
hej dziewczyny ja się właśnie oburzylam nie było mojego gin wiec poszłam do innego bo l4 mi się skończyło ten oburzony ze jakim przyszłam do niego a nie do tamtego jak mowie ze względu ze do końca roku go nie ma to zdziwiony ale dał mi łaskawie l4 ale nie zbadał mnie nawet ; (

Do góry