reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

Kamcia ja też praktycznie od tygodnia nie mam żadnych objawów ciąży, brzuch nie rośnie, nic mnie nie mdli, śpię coraz mniej. Wizyta dopiero 7 stycznia. Myślałam,że jak będę rodzinie w święta oznajmiać tą nowinę to trochę brzuszka będzie już widać,a tak wyglądam jakbym się najadła.

reklama
Witam internet już działa
wczoraj cały dzień spędziliśmy na zakupach i strojeniu choinki w tym roku pierwszy raz mamy żywą choinkę fajnie wyglądaliśmy jak z nią do domu jechaliśmy

Załączniki

• 20151219_111449[1].jpg
    20151219_111449[1].jpg
    887,7 KB · Wyświetleń: 72
  • 20151219_204055[1].jpg
    20151219_204055[1].jpg
    477,2 KB · Wyświetleń: 73
Gwiazda_237 niestety na cebulę patrzec nie moge tak mnie do niej zrazilo, a syropow prawoslazowycb nie ma tu.. wysle potem meza do apteki zeby choc te cukierki kupil.. niby gin mi powiedzial se aspiryne można brac ale wole nie ryzykowac...

A co do straty rodzicow to doskonale Cie rozumiem i dopoki nie mialam dziecka/dzieci nie mialam w ogole ochoty na swieta i byl to dla mnie trudny okres.. tato zmarl w listopadzie w 1999r mama w kwietniu 2006r.. uwierz mi wnukiem Oni beda sie opiekowac tam z gory!!! Kilka razy wiem ze mi pomogli! Wiem ze czuwali/czuwaja i gdyby nie Oni to mogla wydarzyc sie tragedia... a jakis czas temu synek jak zasypial zaczal mowic "babciu Romciu gdzie jestes, nie widze Cie" zatkalo mnie jak to usyszalam!!!! Mowia ze dzieci widza o wiele wiecej niz dorosli i ja w to wierze! Dla mnie w tym roku beda bardzo wyjątkowe swieta bo spedze je w koncu z moja siostra i jej rodzina! Odkad niemamy rodzicow tylko raz spedzalysmy razem swieta i to w tym roku co mama odeszla... na sama mysl sie wzruszam i na bank bede sie powstrzymywać od lez jak ja dzis wieczorem zobacze... :)

Iwona sliczna choinka! Tez mi sie marzy prawdziwa ale u mnie cholernie drogie :(

Julka89.89 powodzenia!!

witajcie :)

Kamcia widziałam ten wypadek i się popłakałam :(

fazerkamm -dziękuję i również współczuję ; (

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie również wam współczuję dziś juz mi lepiej ; )

ale za to od wczoraj nie śpię bo ząb mnie boli :( mało powiedziane ze boli to jakaś masakra :(

Hej dziewczyny!

Przykro mi z powodu Waszych strat. Nie chcę sobie nawet wyobrażać, co musicie czuć...

Iwona, piękna choinka, na pewno pięknie pachnie w całym domu. U nas niestety jak co roku sztuczna.

Moje auto ma jak zwykle wyczucie czasu i zepsuło się przed świętami. Teraz muszę wszędzie jeździć autobusem..

Dziewczyny, powiedzcie, czy nie za późno na usg genetyczne, gdy ciąża będzie miała 13tyg+5dni? Czy rozwój może przyspieszyć i ciąża może okazać się starsza, nawet jeśli tydzień z OM dokładnie pokrywał się z terminem z USG? Mój gin wyznaczył mi właśnie taki termin i nie wiem, czy starać się, żeby zrobić choć tydzień wcześniej.

reklama
Hej dziewczyny!

Przykro mi z powodu Waszych strat. Nie chcę sobie nawet wyobrażać, co musicie czuć...

Iwona, piękna choinka, na pewno pięknie pachnie w całym domu. U nas niestety jak co roku sztuczna.

Moje auto ma jak zwykle wyczucie czasu i zepsuło się przed świętami. Teraz muszę wszędzie jeździć autobusem..

Dziewczyny, powiedzcie, czy nie za późno na usg genetyczne, gdy ciąża będzie miała 13tyg+5dni? Czy rozwój może przyspieszyć i ciąża może okazać się starsza, nawet jeśli tydzień z OM dokładnie pokrywał się z terminem z USG? Mój gin wyznaczył mi właśnie taki termin i nie wiem, czy starać się, żeby zrobić choć tydzień wcześniej.

Nie będzie za późno. Ja mam za 3 tyg wizytę i to też będzie 13 tyg.
Ale dziś rzygam... od 3 w nocy mnie męczy :( a czeka mnie półtora godziny podróży :/
Ojejku ale ci wspolczuje wiem przez co przechodzisz....

Do góry