iwonaimaja
Fanka BB :)
Codziennie jeździ cysterna balismy się tej zmiany ale na razie jest ok pieniądze są na czas pracuje u znajomych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jesteście poddenerwowanni, bo dużo się dzieje, moim zdaniem to normalne..... Nie nakręcaj się, weź głęboki oddech i do przodu 

Jakbym o swoim mężu czytałaNo chyba muszę sobie kogoś poszukać do pomocy, bo ze względu na chorobę po prostu nie mogę (no i nie chcę) sprzątać całymi dniami. Ja mam problem, żeby sobie zęby umyć, a co dopiero 2 łazienkiAle nie mogę odpuścić, bo mój M. to cholerny pedant i strasznie się wścieka gdy jest bałagan - no i mamy różne pojęcie bałaganu.....
Ja nieporządek zniosę, nie cierrrpię brudu, nie ma go u mnie w domu i już, ale nieporząek....trochę kurzu.....przeżyję
A nie może też być tak, że M. będzie sprzątał, bo wtedy krzyczy ze sam wszystko robi,a ja nic, choć jestem w domu bla bla bla.....mj M. to straszliwie ciężki przypadek...... że też go jeszcze znoszę
Tylko jak i gdzie szukać kompetentej i uczciwej osoby do pomocy w domu, w niewielkim miasteczku?
Venicee czekamy :*
A ja siedzę z farbą u fryzjera :-) kto farbuje w ciąży? Bom zapomniała..
Cieszę się,że lepiej, myślałam o Was:*Hej!
U nas lepiej, noc przespana bez gorączki, rano dobry humor. Ja właśnie jadę do domu ogarnąć się trochę a potem znów do Wawy - na 14.20 mam genetyczne. Myślałam, że nie będę się stresować ale trochę boli mnie brzuch od rana...
W temacie mieszkania - my przeprowadziliśmy się w wakacje z kawalerki na 3 pokojeU synka mamy szary i jedna ścianę pomarańczową, białe mebelki (kocham białe meble ❤) i wcale nie jest smutno bo on ma mnóstwo kolorowych zabawek.
Uściski dla córci od forumowej ciociWitajcie
Ale naprodukowałyście. Gaduły jedne
Nie pamiętam co komu przez to wszystko
Veniceee kciuki nieustannie trzymamy, koniecznie napisz jak będziesz coś wiedziała.
Sarka przeczytałam jak pisałaś o tych staraniach i cieszę się, ze Wam się udało , po tylu latach. Będę mocno trzymać kciuki. Ten temat jest mi bardzo bliski bo moja siostra stara się o dziecko od kilku ładnych lat, niestety nie stać ich na tych wszystkich lekarzy, zabiegi, więc próbują naturalnie, ja z całego serca im kibicuję.
Ja dzisiaj mam wizytę na 18.20, muszę zaraz wyjść na chwilę z pracy, żeby odebrać wyniki .
Moja kochana córcia dzisiaj kończy dwa lata , tak strasznie szybko ten czas minął.
Miłego dnia
Witajcie nie mam mocy...
Byłam na badaniu jutro wyniki i wizyta u endo.