reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ale ja słyszę konkretnie serce tzn coś co wali rytmicznie, wczoraj ok 160 na min, ale teraz się dowiedziałam ze to może być łożysko, w życiu i tym nie wiedziala

Kurcze ja tez jestem ofiara fast foodow, wstyd, a cola boze jak ona smakuje... ja takich rzeczy nigdy. nic, a teraz strach do sklepu wejsc :eek:

dzisiaj na obiadek brokulowa i BIGOS duzo BIGOSU :yes: tez mialam miec ogorkowa, zjedzone ogory :unsure::laugh2:

co do plci to wrozb i kalendarzy nie stosuje, poczekam na medrca szkielko i oko czyli 15 lutego. ale moja twarz mowi mi, ze to dziewczynka (z gladkiej jak pupcia niemowlaka zamienila sie w d... tatara, albo to to smieciowe jedzenie :wściekła/y::wściekła/y:), ruchow tez nie czuje, a przeciez to 2. ciaza i skonczony 17 tydzien :confused: u mnie juz +4 kg, apetyt dopisuje. Brzuch juz spory, jeszcze nic nim nie zrzucam, ale to kwestia dni :laugh2:Jem kiedy mam ochote i kiedy nie mam, bez stalych por :rolleyes2: Moja mama w pierwszej ciazy z siostra z 39 kg (sic! wzrost 152 cm) dobila do 70 kg, pozniej z nami bylo lepiej, ale mowila ze miala taki wilczy apetyt, ze juz przy mnie (3. dziecko) sie glodzila pod koniec, bo bala sie urodzic znowu ponad 4 kg dziecko, przy jej drobnej budowie. Wyskoczylam w 42 tyg. ciazy mialam 3900 g i 58 cm...

Chorowitki zdrowka! Reszta milego wieczoru

Maryńka ale mnie rozbawiłaś z tą dupa tatara [emoji106][emoji12] wg tego też powinnam mieć córkę a z usg wychodzi syn wiec nie wiem na ile to się sprawdza. Mi rownież apetyt dopisuje.... A Twoja mama mimo niskiego wzrostu to i tak z mega niska waga zaczynała ciąże -39 kg?! Toć to waga piórkowa! [emoji12][emoji86]

Tez pochłaniałabym tylko śmiecie jedzenie, wczoraj pizza i cola [emoji18] a dzisiaj miałam wielką ochotę na chisburgera [emoji14] ale odeszłam się smakiem hmmm,za to jak dotarłam do domu to pochłonęła 3 kanapki z ogórkiem konserw. i do tego 2 jajka sadzone [emoji56] . Często myślę o jedzeniu mimo że nie jestem głodna.A jak juz głódnie dopadnie to pochlaniam bez zastanowienia [emoji15] [emoji29] W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę i teraz boje się ze pewnie się powtórzy.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry