reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

Ja też mam rajstopy z Gatty i bardzo polecam :)
też mam te z gatty i uważam że na wiosnę sprawdzą się super, teraz troszkę mi w nich za zimno a pod spodnie mi szkoda.
Jolcia ile razy przynoszą mi tu w szpitalu jedzenie to myślę o Tobie i innych naszych cukrzykach. Masakra z jedzeniem. Nie każą brać swoich tabletek w tym witamin ale jedzeniem nie zapewnią ich. Przykładowe śniadanie: 4 kromki chleba białego 1 pseudorazowego, łyżeczka masła, ćwierć listka sałaty i ćwierć pomidora plaster szynki jak szeroki, 2-3 plastry jak typu szynkowa czy krakowska :-D
szpitakne jedzenie to porażka

reklama
Dziewczyny zmagam się od kilku dni z zanikiem zmysłu smaku!!! Nie czuje absolutnie nic.. wiem, że coś jem ale nie mam pojęcia jaki to smak... Fakt, mam katar i jestem przeziębiona od kilku tygodni ale czegoś takiego jeszcze nie miałam :( spotkałyście się z czymś takim??
tak ja tak mam, wszystko smakuje jak trawa....bez smaku zapachu........straciłam już apetyt

W szpitalu już pierwszego dnia dali mi luteine. Biorę ją dwa razy dziennie . I od kilku dni mam problemy z wypryskami na twarzy a głowę muszę myć codziennie. Myślicie że od niej? Też tak macie?
Wypryski od luteiny. Tak bo to progesteron. W normalnym cyklu przez okresem tez wysypuje na twarzy. Ja miałam duży problem w pierwszym trymestrze teraz już lepiej ale blizny zostały [emoji20]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Cześć dziewczyny,piszecie mega dużo i niesposób nadążyć :)! Ja wciaz w anglii,za dwa dni 21 tydzień kończymy ! Tutaj wiosna,wiadomo w kratkę, angielska pogoda obrzydliwa,ale krokusy i drzewa kwitną! Jaka pogoda w Polsce ? Chciałabym wrócić z brzuchem na piękną polska wiosnę ♡♡♡ zauważyłam że młoda lubi siedzieć z lewej strony przy wiezadle i nawet jeśli obroce się na prawy bok,żeby jakoś spłynela to wtedy i tak mnie kopie koło lewego więzadła! Haha :) wczoraj moja mama poczula ja troszkę pod palcem,bardzo ją to ucieszyło. Nie mogę się doczekać aż mój M. przyłoży łapę i poczuje Dzidźke :))) to chyba cudowne doświadczenie :)))) prawda ? A i jeszcze jedno ! Wydaje mi się że mała reaguje na smaki. Specjalnie po jedzeniu jakoś pół h po kładę się na plecach i czekam na reakcję. Po barszczu nie poruszyła się ani trochę, za to dwa razy przez dzień zaraz po zjedzeniu Monte dla dzieci pokopala trochę (oczywiście z lewej :D) czy to możliwe? :)))
Pozdrowionka

W szpitalu już pierwszego dnia dali mi luteine. Biorę ją dwa razy dziennie . I od kilku dni mam problemy z wypryskami na twarzy a głowę muszę myć codziennie. Myślicie że od niej? Też tak macie?
Ja tak nie mam, zero wyprysków a włosy od kiedy nie chodzę do pracy też myje rzadziej i specjalnie nie przetluszczaja się.

Cześć dziewczyny,piszecie mega dużo i niesposób nadążyć :)! Ja wciaz w anglii,za dwa dni 21 tydzień kończymy ! Tutaj wiosna,wiadomo w kratkę, angielska pogoda obrzydliwa,ale krokusy i drzewa kwitną! Jaka pogoda w Polsce ? Chciałabym wrócić z brzuchem na piękną polska wiosnę ♡♡♡ zauważyłam że młoda lubi siedzieć z lewej strony przy wiezadle i nawet jeśli obroce się na prawy bok,żeby jakoś spłynela to wtedy i tak mnie kopie koło lewego więzadła! Haha :) wczoraj moja mama poczula ja troszkę pod palcem,bardzo ją to ucieszyło. Nie mogę się doczekać aż mój M. przyłoży łapę i poczuje Dzidźke :))) to chyba cudowne doświadczenie :)))) prawda ? A i jeszcze jedno ! Wydaje mi się że mała reaguje na smaki. Specjalnie po jedzeniu jakoś pół h po kładę się na plecach i czekam na reakcję. Po barszczu nie poruszyła się ani trochę, za to dwa razy przez dzień zaraz po zjedzeniu Monte dla dzieci pokopala trochę (oczywiście z lewej :D) czy to możliwe? :)))
Pozdrowionka
Pewnie :-) dzieciaczki przeważnie fikaja po słodkim :-)

Witam wieczornie !!
Kochane nie jestem w stanie Was nadrobic tyle naprodukowalyscie.
Mam nadzieje ze u wszystkich dobrze , ze chorowitki juz lepiej sie czuja a szpitalne dziewczyny juz w domku.
Ja dzis sobie dluzej pospalam, zaprowadzilam malego do przedszkola , no i pozniej kawka z kumpela i pogaduchy no i pozniej wyczekane usg polowkowe, ktore opisalam w odpowiednim watku.

reklama
Do góry