reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzień Dobry
Ja zbieram.sie do wstania. Po tej zmianie czasu jakoś ciężko się obudzić. Pewnie znów na ostatnią chwilę wpadniemy do przedszkola.
Miłego Dnia Dziewczęta!

Witajcie :)
Ja juz po pierwszym sniadanku, teraz wcinam drugie :p chlopakow odwiozlam do szkoly i pracy. Mieszkanko trzeba mi ogarnac bo tescie sie zapowiedzieli ze przyjada..

Naskrobalysmy juz 1500 stron :) :) tetni zyciem nasze forum :D

Witam Was. Ja na badaniach w tym glukoza. Nie wiem czemu tak straszyłyście, normalny napój do wypicia a ja za słodkim nie przepadam. Nie ma się co stresować:) Tylko to siedzenie męczy. W święta się nie przejadłam, wczoraj ogólnie luzik, poszliśmy na długi spacer i dziś mnie kręgosłup boli jak cholera. W sobotę mam wizytę, ciekawa jestem ile mała waży. Zostaną mi jeszcze trzy wizyty, w tym 3 prenatalne. Czas leci:) Zabieram się pomału za pranie ciuszków:)

Maryńka, moje ogromne gratulacje z narodzin tego maleńkiego cudu! Jesteś niezwykle dzielną kobietą i będę trzymać mocno kciuki aby wszystko ułożyło się jak najlepiej. Witam z radością Twojego synka na świecie! ❤

Witam się dziś :)

Ja za to wstałam i piję kakao :D krzywą cukrową mam w czwartek :/
Wczoraj wróciliśmy z gościny i mam dość na najbliższy tydzień wyjazdów.

Cześć dziewczyny

Nieufna mi też smakowała glukoza w pierwszej ciąży.
Iwonamaja Ty też na obciążeniu?

Dziś o 18 mam wizytę :-D musze z ginem pogadać i dodatkowym magnezie na skurcze i coś mi ciśnienie wariuje bo rano miałam 107/67

Maryńka - moje wielkie gratulacje, myślałam o Was , będę się za Was gorąco modlić. Pisz co u Was kochana.

Witam się poświątecznie :-) :)

reklama
Do góry