Trzymam kciuki napewno bedzie dobrze lepiej polezec w szpitalu niz sie denerwowacnie dlatego idę do innego szpitala żeby tam pobadali dokładniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki napewno bedzie dobrze lepiej polezec w szpitalu niz sie denerwowacnie dlatego idę do innego szpitala żeby tam pobadali dokładniej
jutro mam dzwonić rano choć lekarka mówiła żeby jechać bo jak zadzwonię to pewnie powiedzą że za kilka dni mam dopiero przyjechaćNa kiedy masz skierowanie?
jutro mam dzwonić rano choć lekarka mówiła żeby jechać bo jak zadzwonię to pewnie powiedzą że za kilka dni mam dopiero przyjechać
Iwona na ligowe do Katowic ? Tam jest bardzo dobra opieka ; ( Trzymamy kciuki żeby wszystko było w porządku:*
Waga za mała
Podobno w Rudzie jest dobry szpital wcześniej byłem u nas w Tychach