reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Hej Dziewczyny,

W mothercare sa super promocje. Warto zajrzeć jeśli macie gdzieś w poblizu. Udało mi sie kupic body z krótkim rękawem 5szt za 45zl i dwa biustonosze czarny i biały obydwa za 45zl. Tym sposobem zakończyliśmy ciuszkowa wyprawkę bo mamy juz chyba wszystko z ubranek :-) ja małemu zamówiłam wczoraj kocyk i poduszkę amortyzująca pod główkę takie skrzydełka, ta podusia jest do wózka, nosidełka, łóżeczka w sumie wszędzie można ja układać :-)

Mam pytanie bo mam juz schizy... Jadlyscie śledzie w ciazy? Bo ja jadłam ale jakoś nie przyszło mi do głowy ze to tez surowa ryba, głupia ja...i teraz sie martwie bo chyba nie bardzo można jesc? :/

Jade wlasnie na usg piersi i taka piekna pogoda ze ach :)

Miłego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Też jem koreczki śledziowe od czasu do czasu :p Chyba nie zaszkodzi...

reklama
Hej Dziewczyny,

W mothercare sa super promocje. Warto zajrzeć jeśli macie gdzieś w poblizu. Udało mi sie kupic body z krótkim rękawem 5szt za 45zl i dwa biustonosze czarny i biały obydwa za 45zl. Tym sposobem zakończyliśmy ciuszkowa wyprawkę bo mamy juz chyba wszystko z ubranek :-) ja małemu zamówiłam wczoraj kocyk i poduszkę amortyzująca pod główkę takie skrzydełka, ta podusia jest do wózka, nosidełka, łóżeczka w sumie wszędzie można ja układać :-)

Mam pytanie bo mam juz schizy... Jadlyscie śledzie w ciazy? Bo ja jadłam ale jakoś nie przyszło mi do głowy ze to tez surowa ryba, głupia ja...i teraz sie martwie bo chyba nie bardzo można jesc? :/

Jade wlasnie na usg piersi i taka piekna pogoda ze ach :)

Miłego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

W jedzeniu ryb w ciąży to jestem na bierząco.. W Norwegii mieszkam, więc wiadomo :) generalnie ryby można jeść surowe. Ważne by były świeże i zamrożone przed zjedzeniem. Zwykle ryby są mrożone przed przetworzeniem co zabija pasożyty, więc tylko kwestia tego jak długo leżały w lodówce.

Ja wcinam śledziki, wędzone makrele itd ale max 3 dni trzymam w lodówce.

Też źle spałam w nocy. Macica mnie tak bolała że myślałam że zdechne. W każdej pozycji. Dodatkowo jajnik... eh zaczyna się :-(

Iwonamaja jedź jak mama przyjeżdża.

Ja też tej nocy nie pospałam, masakra jakaś... od 3 do 6 się kręciłam. Musiałam odespać w dzień. I znowu dziś niewiele porobię przez to, ech...

widzę ze nie tylko ja man problemy ze spaniem. kręcę się z boku na bok praktycznie pół nocy. juz sama nie wiem co robić żeby szybciej zasypiać

witajcie
chyba mam dziś gorszy fzień...
i chyba nawet zakupy dla maluszka by mi nie pomogły.
I muszę iśc do banku i już mi sie nie chce

Ja odespałam nieco w dzień... ale chyba muszę przestać odsypiać, żeby się przygotować jak mały da popalić w lipcu...

reklama
Do góry