reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Witam Was, ja też się nie wyspałam. Brzuch mi już tak przeszkadza, że budzę się co godzinę, żeby się przekręcić. Jeszcze wczoraj zjadłam kilka moreli suszonych i miałam rewolucję w żołądku i wizyty w wc.
Dziś idę sobie na pedicure, jutro i środa szkoła rodzenia, także zleci. Może jutro pojedziemy też po wózek i łózeczko, bo czekamy na te drugie :)
Spokojnego dnia!!

reklama
Cześć dziewczyny

Lila dziękuję, moje podbrzusze ma się dobrze.
Fajne masz doswiadczenia z opieką dzidziusia.

Asia ja naczynko miałam przypalane parenascielat temu i już dziękuję. To pewnie osłabienie i zwiększony przepływ krwi.

Megami ja mam wrażenie czasem że Maja mi rączkę przez pochwe wysówa :blink:
Może to dziecko?

Iwona35 dobrze że jesteś w domu. Trochę się już naodwiedzałaś ten szpital.

Kamejka Ty dziś wychodzisz tak?

Mnie położna nauczyła trzymania dziecka podczas kąpieli tak: główka w zagłębieniu łokcia a dłonią trzymać udo. Dziecko Cię czuje a się nie wyśliźnie. Ale i tak męża zawsze brałam też.

Mam już prawie wszystkie ciuszki na dwa rozmiary poprasowane. Zostanie mu jeszcze wyprać gondole i fotelik a i bujak żebym po porodzie nie musiała się z bujakiem pierdzielić.

A propo ubranek Agnesdem jak czytasz to odezwij się. Nie jesteśmy takie złe, a szczególnie ja.:laugh2:

Moja Martynka jeszcze chrapie a jest 8:40. Wczoraj dostała od wujka akwarium i szalała z radości to pewnie odsypia. Mały zoolog:rolleyes:

Zostało mi 65 dni do daty porodu a 51 do 38 tygodnia. Tik tak;-) ;)

A się napisałam.

Całusy

Witam i ja
wczoraj byliśmy na komunii wymęczyła mnie wróciłam z twardym brzuchem w nocy dzidzia mocno szalała przez to

u mnie zostało 49 dni do cc

dzień dobry ;) ja dziś pospalam. Miałam super noc i oby tak dalej :) tez po cichu liczę ze mały urodzi się około 38 tygodnia, bo jak sobie pomyślę ze w te upały przeciągnie mi do początku sierpnia to zwariuje :)

dzień dobry ;) ja dziś pospalam. Miałam super noc i oby tak dalej :) tez po cichu liczę ze mały urodzi się około 38 tygodnia, bo jak sobie pomyślę ze w te upały przeciągnie mi do początku sierpnia to zwariuje :)
Miło czytać. Ja dzisiaj mam jakiś smutny dzień od rana. Oczywiście bez powodu. Ech, hormony :|

reklama
Witajcie :-)
Ja jestem meeega padnięta, bo wczoraj bylismy na komunii ponad 200km od domu. Droga, 1,5godz kościoła - z marudząca już 5 latką, zimno jak diabli, potem obiad, posiedzielismy do 17 i znów te 200km. No ledwo weszłam do domu. Nogi, wszystko !! miałąm tak spuchnięte, że ledwo doczłapałam się do kanapy...... Byłam wykończona.
A dziś nowy dzień :-)
Zapowiada się pracowity tydzień, może uda nam się podjechać do mebelki dla małego, a jeśli nie teraz to w przyszłym tygodniu na bank.
Weekend zapowiada się pracowicie, bo mój M. zaprosił swojego kuzyna z żoną i 2 dzieci....oj będzie się działo.....
Za miesiąc mam kolejną imprezę, 18 mojej siostrzenicy.
Jeśli dalej tak będę biegać, to może uda się urodzić ciut przed terminem, a nie po ;-)

Do góry