reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie! :D

Wczoraj byłam w urzędzie i odwiedziłam mamę :) oczywiście nie obyło się bez akcji :D jak cofałam skupiłam się na aucie obok a za mną facet trąbił!!! Dobrze, ze trąbił bo inaczej w bok mógł mi wjechać z mojej winy. Mój miałby zawał :D

Wczoraj byłam u Tarzana, ale mój jakiś niedostosowany :D za mokro itp. nie wiem czy też tak macie, ale jeździłam jak po lodowisku :D (wiem Needi musiałam dać opis :D )

Co do teściowej to ja akurat jej nie mam i dobrze mi z tym tak jak jest, za to moja mama działa mojemu Tarzanowi na nerwy :D

Truskawka- super, że już funkcjonujesz i dzidziolka masz przy sobie! :) Ty miałaś mało wód nie??
Julka- powodzenia!!!! :)
Fazerka- kurcze..duży dzidziol. Nawet jak 500g różnicy to jeszcze przecież rośnie. Moja koleżanka rodziła i mówili jej, że mała ma 3200 a miała 4300!!!
Kaskaw- na kiedy masz termin??? :)

Ja za to termin mam na 8.07, ale jak wiecie siedzę jak na bombie :D
Dziś nie padam na cyce - to już plus :D

Witajcie. Ja juz ogarnieta i zaraz wyjezdzam. Trzymajcie kciuki. Za 1,5 h bede po ;)
Powodzenia
Witajcie! :D

Wczoraj byłam w urzędzie i odwiedziłam mamę :) oczywiście nie obyło się bez akcji :D jak cofałam skupiłam się na aucie obok a za mną facet trąbił!!! Dobrze, ze trąbił bo inaczej w bok mógł mi wjechać z mojej winy. Mój miałby zawał :D

Wczoraj byłam u Tarzana, ale mój jakiś niedostosowany :D za mokro itp. nie wiem czy też tak macie, ale jeździłam jak po lodowisku :D (wiem Needi musiałam dać opis :D )

Co do teściowej to ja akurat jej nie mam i dobrze mi z tym tak jak jest, za to moja mama działa mojemu Tarzanowi na nerwy :D

Truskawka- super, że już funkcjonujesz i dzidziolka masz przy sobie! :) Ty miałaś mało wód nie??
Julka- powodzenia!!!! :)
Fazerka- kurcze..duży dzidziol. Nawet jak 500g różnicy to jeszcze przecież rośnie. Moja koleżanka rodziła i mówili jej, że mała ma 3200 a miała 4300!!!
Kaskaw- na kiedy masz termin??? :)

Ja za to termin mam na 8.07, ale jak wiecie siedzę jak na bombie :D
Dziś nie padam na cyce - to już plus :D
Moja wyobraźnia mnie przeklina jak czytam Twoje wpisy:zawstydzona/y:
Ale za mokro? No ja też mam smarowanie lepsze niż kiedykolwiek ale nie za mokro. Trzeba było się gumą do niego związać:-D

Witajcie sobotnio dziewuszki :)

julita zmienie jak wejde na kompa ok?

W nocy spalam az od 2 do 4 :o zasnelam spowrotem o 6 i pospalam do 9 cale szczęście ze istnieje cos takiego jak tv bo mlody wstal o 8 a ja bylam nieprzytomna.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Ja chyba trochę doszłam do siebie, w szpitalu nie umiem spać. Skurcze przeszły pod wieczór a dzidzia przeciąga się więc do 7 lipca daleko. aaa wczoraj mnie troszke załamali, miałam 3 razy usg i jak pytałam czy to dalej dziewczynka to nikt nie potwierdził:(

Iwona77, to też będziesz mieć niespodziankę co do płci? A masz wizyty jeszcze?

Ile przed porodem brzuch się obniża?

reklama
Iwona77, to też będziesz mieć niespodziankę co do płci? A masz wizyty jeszcze?

Ile przed porodem brzuch się obniża?
Jakoś dla mnie to dziewczynka ale lekarkę jak spytałam to się uśmiechneła i powiedziała że to teraz najmniej ważne... W przychodni byłam też w czwartek i teraz jeśli nic nie będzie się działo to mam wizyte na 8 lipca to może zrobią mi usg bo tak to już na fundusz za dużo miałam:crazy: Mi się nie obniżał znacząco nigdy brzuch

Do góry