reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

Ciekawe co tam u Lucky, może już rodzi:)
A ja? Spałam w nocy 3 godziny, jest 23 i nie chce mi się spać ... ja pierdykam ....
A Walia wygrała z Belgia.... buuuuu, jaka szkoda tego naszego meczu wczoraj .....

reklama
Doris współczuje współlokatorki! Ja tak jak i madziolina nie cierpię duchoty! Mam taka współpracownice, co przy takich upałach okna by nie otwierała bo przeciąg i jeszcze ja zawieje a w biurze tak ze przewrócić sie można!

Wróciłam z ktg i dzis raczej rodzic nie bede, ale kłucia w podbrzuszu dalej sa, najlepsze jest to ze jak dotarłam do szpitala to juz mnie tak nie bolało [emoji57] a jak wróciłam do domu to znów zaczęło [emoji849]
Masakra!
Ani leżeć ani cos robić, mam nadzieje ze jutro chociaż goraco nie bedzie to idę na spacer bo oszaleje w domu!

Spokojnej nocy

A tak wogole ile nas jeszcze zostało? Bo sporo lipcowek sie w czerwcu rozpakowało

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nieufna, boje sie coraz bardziej ale chciałabym juz urodzić, jak pomyśle ze z takimi bólami mogę chodzić 2 tygodnie to ygh! [emoji15][emoji29] byłaby masakra!
Dobrze ze przynajmniej dzis nikt nie rodził jak trafiłam na porodówkę bo pieron wie czego bym sie nasłuchała! [emoji28]
A Mąż to pewnie by uciekł! [emoji23]

Doris współczuje współlokatorki! Ja tak jak i madziolina nie cierpię duchoty! Mam taka współpracownice, co przy takich upałach okna by nie otwierała bo przeciąg i jeszcze ja zawieje a w biurze tak ze przewrócić sie można!

Wróciłam z ktg i dzis raczej rodzic nie bede, ale kłucia w podbrzuszu dalej sa, najlepsze jest to ze jak dotarłam do szpitala to juz mnie tak nie bolało [emoji57] a jak wróciłam do domu to znów zaczęło [emoji849]
Masakra!
Ani leżeć ani cos robić, mam nadzieje ze jutro chociaż goraco nie bedzie to idę na spacer bo oszaleje w domu!

Spokojnej nocy

A tak wogole ile nas jeszcze zostało? Bo sporo lipcowek sie w czerwcu rozpakowało

31 nas zostalo:)

Też nie lubię duchoty, okna u mnie całą noc pootwierane... jak duszno to nie zasnę.

Ja z kolei spałam pół dnia i teraz ciężko zasnąć :(

W sumie ja teraz czekam na mecz Islandii i sercem jestem z nimi ;)

Kurcze chyba Asia liczyła i ok. 30 jeszcze nas zostało :)

Dzień Dobry dziewczyny
Przepraszam, że tylko o sobie ale znowu zaczynam panikować :( obudziłam się rano, zjadłam śniadanie i nie mogłam obudzić Młodego w brzuchu. Zjadłam dwie kromki z dzemem, tarmosiłam ten brzuch i nic... ale w trakcie pisania tego posta mnie kopnął ;) aż się popłakałam ze szczęścia:) Ale pojadę na ktg do szpitala, żeby sprawdzić czy na pewno wszystko dobrze... tylko zorganizujemy transport jakiś bo oczywiście jak nie mamy samochodu i opieki dla Szymka to coś się dzieje:/

Jodełka, mój Maluszek też ostatnio mniej ruchliwy. Nie wiem czy to pogoda czy ma mało miejsca, ale jak zjem to mnie posmyra ;)

Ja miałam fatalną noc, bardzo mnie bolał brzuch i jakby ciągnęło w dole. Teraz ok. Mam nadzieję, że to dobry znak i przy następnej wizycie lekarz powie, że niebawem urodzę.

Chyba znowu zanosi się na upał, straszna na pogoda. Kiedy było takie upalne lato? :p a z drugiej strony chociaż Maluszek się nie męczy...

Któraś się rozpakowuje w weekend? ;)

Cześć dziewczyny
Nikt wczoraj nie rodził czy tylko żadna się nie odezwała?
A dziś? Która chętna?

Jodelka jak ma Cię to uspokoić to jedź.

Czesc dziewczyny. Ja pieknie przespalam noc, ale chyba dlatego ze dwie poprzednie naprawde kiepsko spalam. A przed 8obudzil mnie wnuk sasiadki ktory przyjechal na wakacje, jezdzi takim malym motorkiem ktory jest glosniejszy od wszystkich motorow razem wzietuch i centralnie pod moim oknem. Jak bedzie maly bede im musiala zwrocic uwage albo zeby sie przeniosl albo rozwale mu ten wrzeszczacy motor! Zaraz zjem śniadanie i zbieram sie na to ktg i na male zakupy. U mnie calkowota cisza,brzuch mi bardzo sporadycznie twardnieje wiec mysle ze wytrwan do cc. Jodelka a moze sobie grzecznie spi bo w npcy szalał? Moj rano raczej sie nie rusza, pojedyncze, sporadyczne ruchy a tak to spi o zaczyna szalec kolo poludnia ;) als jak cos to.moze jedz na ip.

reklama
A ja pol nocy nie spalam mam straszny bol glowy, bralam proszek ale nic nie pomoglo:/ wiec leze poki co ale niedlugo sie chyba zwleke z lozka i cos zjem. Dodatkowo cieknie ze mnie, tzn to nie wody ale sluz, bardzo duzo sluzu:/

Do góry