reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona35 powinnaś pisać jakieś poradniki;-)

A mój M wczoraj mnie tak wieczorem rozsmieszył-już sobie leżymy, a on mi mówi że jest teraz takim Kopciuszkiem w domu,bo wszystko musi robić co mu każę;-) i wychodzi praktycznie tylko do pracy;-)hahaah;-P

No faktycznie temam teściów popularny jak nie wiem. Moi wporzo, ale jaka synowa tacy teściowie :laugh2: (taki żart, jakby co). Ale myśmy się docieramy już 11 rok a znamy się z grubsza chyba z 15.

Nieufna ten twój eks... to bardzo dobrze że on jest eks.

Agula rozumiem że teraz masę robisz a później rzeźbę:-D? Ja tam tylko masę tworzę;-) ;)

Iwona35 jak wszystko czytam, tak Twojego nie skończyłam artykułu.:hmm:wybacz ale bałam się że w międzyczasie zabiją w dzwony że niedziela i do kościoła:-p. Ale tak serio to nieźle przemyślane.

Iwona35 powinnaś pisać jakieś poradniki;-)

A mój M wczoraj mnie tak wieczorem rozsmieszył-już sobie leżymy, a on mi mówi że jest teraz takim Kopciuszkiem w domu,bo wszystko musi robić co mu każę;-) i wychodzi praktycznie tylko do pracy;-)hahaah;-P
hahhahh nie sądzę:) ale jestem z dużej rodziny więc i róznych relacji tez mam dużo , poza tym troszkę byłam za granicą i pewnie to też ma jakiś wpływ, bo np w Anglii teściowa mojego kolegi który tam się wżenił prawie nigdy nie pilnuje wnuków, jak już to musza dać jej z wyprzedzeniem znać( nawet około tygodniowym) że będą jej potzrebować, bo ona może mieć np czas już zaplanowany na jakieś kółko z koleżankami, na fryzjera, basen etc ( ma już ponad 70 lat) i tam nikogo nie dziwi to,ona ma po prostu swoje życie :) Chyba takie babciowanie na zawołanie to jeszcze tylko u nas w Polsce:) Moja siostra obraziła się na mamę po pierwszym razie, kiedy ta jej odmówiła popilnowania małej z dnia na dzień bo miała zaplanowaną kawę na mieście z koleżanką : "bo spotkania nie można przełożyć, albo wziąć ze sobą Małej??"- ot taka róznica w mentalności:)

No faktycznie temam teściów popularny jak nie wiem. Moi wporzo, ale jaka synowa tacy teściowie :laugh2: (taki żart, jakby co). Ale myśmy się docieramy już 11 rok a znamy się z grubsza chyba z 15.

Nieufna ten twój eks... to bardzo dobrze że on jest eks.

Agula rozumiem że teraz masę robisz a później rzeźbę:-D? Ja tam tylko masę tworzę;-) ;)

Iwona35 jak wszystko czytam, tak Twojego nie skończyłam artykułu.:hmm:wybacz ale bałam się że w międzyczasie zabiją w dzwony że niedziela i do kościoła:-p. Ale tak serio to nieźle przemyślane.
Pisałam, kto chce niech przewija:D i zdziwiłabyś się bo ja nie jestem kościelna:)

reklama
Do góry