reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

Kombinezon taki typowo zimowy ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, jesienny , taki FIRMY F&F, jest fajny ciepły. Mam jeszcze welurowy ocieplany, ale na 74 cm, więc ciut za duży, będzie na wiosnę
c3daefaf4829b0cd0a10300d4fbd

reklama
ufff to sie uspokoilam z tym snem w nocy bo juz zaczynalam sobie schizowac ze jestem wyrodna matka ze jej nie dokarmilam w nocy ale ... sama spalam ;) jak sie obudzilam o tej 7 to bylam przerazona ;)

My wstałyśmy o 6 30, butla, zielona kupka( odstawię dziś rumianek może po nim) i znowu szykujemy sie do snu. Dałam mała do łóżeczka i karuzelę załączyłam ale jest wściekła, że musi leżeć więc zaraz ją będę na rękach usypiać .Ogólnie mam dziś jakiegoś doła, że znowu to samo w kółko :(
Ja moją na rękach uspalam i problem bo ręce bolą[emoji58] szkoda mi jej przekładać do łóżeczka. Ciekawe ile pośpi bo w łóżeczku to śpi dwa razy dziennie po 15 min

Nieufna ja karmie piersia tzn. I piersią i butelka ale podaje swoje mleko. Też smoczka nie toleruje.zasypia ok 21, W nocy pobudka ok 2 i ok 5 na jedzonko potem ok 8.w dzień jest natomiast ruletka nie mamy jeszcze żadnego rytmu. Wkłada mi palce do buzi nawet jak nie jest głodna, próbuję jej wyciągać i dawać smoczek bo z dwojga złego wolałabym żeby ciumkala smoczek a nie palce ale wypluwa nie chce go:-)

witam 100 lat mnie tu nie było...
My juz na liczniku 4 mce :D ależ czas leci...
Jak dzieci cycowe i bezsmoczkowe? ano moje ładnie śpi.... smokuś wpycham bo paluszka mi dosić zaczęła . i jak na razie smoczek aventa soothie daje radę ....
Lewdo co jesień nastała a ja marzę o wiośnie ciepłej hehhe

reklama
Do góry