Lizzy_
Fanka BB :)
Jak ja gotuję, to blenduje i na gorąco do małych słoiczków i mam na kilka dni. Jak wystygnie to daję do lodówki.
My noc straszna. Budził się wiele razy. Może nie budzil, ile darl się przez sen. Wstawalam, tulilam i odkladalam i tak co 30-50minut
a o 5 pobudka na dobre. Macie jakieś pomysły co może być przyczyną? Dziąsła smaruję, kupka jest ok, nic nowego nie dostał teraz do jedzenia
nie wiem jak mu pomóc...
A druga rzecz. Mąż od czwartku chory. Dziś coś słyszę, że Młody podkaszluje delikatnie. Aż mi się płakać chce na mysl, że znowu będzie chory. A od 2 tygodni praktycznie tylko ja się dzieckiem zajmuje, a od czwartku mąż ma zakaz zbliżania się, został z nim tylko jak się kapalam
podałam witaminę c i zrobiłam pelbez. Oby się poprawiło...
My noc straszna. Budził się wiele razy. Może nie budzil, ile darl się przez sen. Wstawalam, tulilam i odkladalam i tak co 30-50minut
A druga rzecz. Mąż od czwartku chory. Dziś coś słyszę, że Młody podkaszluje delikatnie. Aż mi się płakać chce na mysl, że znowu będzie chory. A od 2 tygodni praktycznie tylko ja się dzieckiem zajmuje, a od czwartku mąż ma zakaz zbliżania się, został z nim tylko jak się kapalam

i dopóki nie zniknie to nie mogę rozszerzać diety bo nie będę wiedziała czy coś go uczula czy już tą plamke miał.
ale ze mnie zła matka. Albo od początku mówię że nie ma całowania w rączki i nóżki bo on bierze je do buzi, to ona całuję go w stópki i mi wmawia że on ich nie bierze do buzi! A moja mama znów mówi że za miesiąc to już będzie wędliny jadł hehehe, no a później dam schabowego w rączkę a co!