reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

LISTA CZERWCÓWECZEK:):)

reklama
mamy nawet dwa tematy ze zdjeciami :laugh: :laugh: :laugh:
serdecznie zapraszam do naszej galerii brzuszkow i galerii zdjec :D

heh- własnie- to nie ten wątek- tu mamy liste przyszłych mam:)..i już pędzę ją aktualizować:)

OTO LISTA CZERWCÓWECZEK:) -KTO?:)- KIEDY?:)KOGO? :)
1. Agatatje - 01.06. - synek:)!
2. PysiaB - 01.06.
3. Oliwerek - 02.06.
4. Agaciulka28 - 02.06
5. Angelika - 05.06.
6. Ola.K - 06.06.
7. Aniasorsha - 06.06.
8. InGa - 06.06.
9. Agaforever - 08.06.
10. Klamka - 08.06.
11. Cicha - 09.06.
12. Baśka - 10.06.
13. Rusałka - 15.06.
14. Mama-Agnieszka - 16.06.
15. Nadi - 16.06.
16. Płock-Asia - 19.06.
17. Skrzatka - 20.06
18. AgaN - 20.06.
19. Sumka - 21.06
20. Ell - 22.06.
21. Zosia - 23.06.
22. JU - 24.06.
23. Carin - 24.06.
24. Nemezis -25.06.
25. Calo - 25.06
26. Agusia24 - 27.06.
27. Allegra - 28.06.
28. Ania76 - 29.06.

Nasza jedna lipcóweczka:):)
29. AneczkaK - 08.07.- uciekła nam do lipcówek:)

POZDRAWIAMY:)!

MMMMMMMMMm Nemezis miałam ten sam termin,tylko w tym roku :laugh: Czasen tęskno mi za brzusiem i tymi kopniaczkami!Zobaczycie jak to zleci szybko,my czerwcówki 2005 właśnie wspominamy jak to było rok temu.A teraz... takie duże już nasze brzdące.Ile to się zmienia przez rok- szok!Buziaczki dla wszystkich brzusiów :-*

Witam Wszystkie czerwcoweczki to i ja się do Was dopisuje mój prawdopodobny termin to 29 .06.06 a może zrobi mamusi niespodziankę i urodzi się w moje urodziny 27 .06 ale by było ........ :) :) :)

witaj emiete mila nam bardzo ze powieksza sie nasze grono czerwcowek ja mam termin na 27.06.06 ale moja mama ma nadzieje ze sie urodzi 26.06 w jej urodziny jak masz jakies zdjecie usg lub twojego brzuszka to wklejej do zobaczenia

Witajcie Mamusie:)

Niech nadchodzące Święta będą dla Was czasem odpoczynku i podładowania akumulatorków!
Niech otacza Was pogodna i ciepła atmosfera rodzinna!
Niech karp (czy insze wigilijne jadło) będzie smaczny i lekkostrawny! :)
a po Świętach wejdźcie tanecznym krokiem sylwestrowych zabaw w Nowy Rok!

Życzę Wam radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełniania marzeń w Nowym Roku!

reklama
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.

Wesołych, a przede wszystkim spokojnych i radosnych, spedzonych w gronie rodziny, w atmosferze ciepla i milosci Świat Bożego Narodzenia.

Do góry