• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

Mweretat koniecznie leć do gina. A ze mną też coś nie tak, tzn. tak mi wszystko kotłuje się w żołądku i w jelitach i sory za szczegóły ganiam. Zjadłam dzisiaj płatki na mleku, banana i jabłko i rosołek. I po tej zupce jak mnie wzięło - ale meżowi nic nie jest i zastanawiam się czy to nie z tego przeziębienia ::) ::)

reklama
A ja miałam mierzony cukier i wyszedł o wiele za wysoki.. dostałam glukometr i do 8-mego czyli do następnej wizyty mam pilnie notować każdy zapis, trzy razy dzienni. Podejrzewa cukrzycę, i to nie tylko ciążową.

No więc nie jest tak różowo jak chciałam :( Tylko jak tu się odzwyczaić od słodkości? W moim przypadku to gorzej niż niewykonalne :(

Rybka, pewnie od przeziębienia. Może weź węgiel, nie powinien zaszkdozić.

Amaretat nie martw się na zapas, trzeba poczekać na ostateczną diagnozę. Może to tylko tak jednorazowo, albo w najgorszym przypadku cukrzyca ciążowa. Musisz być dobrej myśli.
Na pocieszenie powiem, że mój tato kiedyś też przestraszył się swojego poziomu cukru, ale zapomniał, że dzień wcześniej był tłusty czwartek i sporo pączków. Gdy powtórzył badania było już ok. Trzymaj się i głowa do góry.

Iza, moze nie pociesze, ale.... ja juz mialam raz diagnoze bialaczki, a jakies 2 lata temu stwardnienia rozsianego (i jedno i drugie potwierdzone przez nie tylko jednego lekarza)... I okazalo sie w koncu, ze nic mi nie jest :-)
Wiec wrzuc na luz... ma nadzieje, ze u Ciebie to tez falszywy alarm....
Caluski i trzymaj sie...

Iza czy ja jestem ślepa czy nie wpisałam ciebie do naszych lutowych mam. Jeśli nie to napisz kiedy masz termin bo powiem szczerze, że nie dojdę po postach wysłanych prze Ciebie - dużo tego do czytania ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry