• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Miło cię powitać DYNIA - bardzo dobrze cię rozumiem bo też jestem początkująca i to bardzo a z suwaczkami napewno sobie poradzisz. Dlaczego tak późno się zdecydowałaś wejść na forum i skąd pochodzisz?
Powodzenia w poznawaniu forum i lutowiczek ja też ciągle się jeszcze uczę

Z dostępu do internetu korzystam w pracy (sklep z glazurą i terakotą) więc tylko jeśli nie dopiszą klienci mogę pisać i jeszcze mój kierownik-mąż (w pracy jego zdanie jest ważniejsze i niepodważalne) musi wyrazic zgodę (uważa, że komputer mi szkodzi).
Straszliwie ciężko było mi się zarejestrować. Kilka tygodni próbowałam i wciąż nie otrzymywałam odpowiedzi, aż wczoraj się poskarżyłam do redakcji. Dziś rano niespodzianka bo wszystko działa jak trzeba i pani Joanna odpisała na skargę i kod dostałam. I w końcu mogę być aktywna. Bo szczerze mówiąc do tej pory czułam się jak podglądacz.

Witamy kolejną lutówkę !! U nas jest mega fajnie prawda dziewczynki? ;D

Dziewczynki odebrałam wczoraj wynik glukozy ;D ;D i mam 90 czyli niewysoko obok miałam normy zapisane że są 50-100 ale nie dotyczą ciężarnych
u nas do 140 jest norma wiec sie cieszę ze moje zamiłowanie do słodkści które się ostatnio pojawiło nie jest tak groźne !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry