• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

Bo już sie Rybko nasłuchałam ze dla nas ta cukrzyca ciażowa nie jest groźna ale dla dzieci to i owszem, tfu tfu odpukać ale kiedys tego nie badali
i naszej znajomej sie martwa dzidzia urodziła bo miała ten poziom bardzo wysoki wiec sie przestraszyłam !! Ale sie ciesze że jest wszystko w normie!

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie 8)
Szkoda mi Was, kiedy słyszę o tej zgadze. Cieszę się, że ja prawie bezobjawowo przechodzę ciążę. Na początku lekkie mdłości były ale, gdyby nie fakt, że bardzo się staraliśmy o dziecko i bardzo chciałam być w ciąży chyba nie wyczułabym ich. Ruchy maleństwa za to czuję zdecydowanie i bardzo mnie cieszą. Przytyłam niby 6 kilo i 8 cm w talii ale jakoś niebardzo to po mnie widać, dopiero jak kupiłam sobie spodnie ogrodniczki ludzie zaczęli zauważać, że mogę być w ciąży. To bardzo ciekawe zjawisko, kiedy w sklepach pytałam o spodnie ogrodniczki wszystkie panie od razu mierzyły mnie wzrokiem i oceniały czy to o ciąże chodzi. Czytałam wcześniej, że niektóre dziewczyny mają problem z mało widoczną ciążą polecam takie spodnie ludzie natychmiast się domyślą.

Kurcze właśnie dzwoniła moja kumpela mieszka na moim osiedlu fajna dziewczyna no i pyta jak sie czuje i w ogole bo
mimo że mieszkamy blisko kazda z nas pracuje, potem mąż i dom no i nie ma czasu pogadac wiec mówie jej że ok ale
nie chciałam rozwijac tematu bo wiem ze maja problem by zajśc w ciązę jedna chyba już nawet była ale po 6-8 tyg niestety kooleżanka poroniła no i tak sobie gadamy a ta mi mówi ze jest w ciąży ;D :D 12 tydzień ale sie ucieszyłam nie macie pojęcia
ona ma urodzic w maju juz jestem z nią umówiona na ploteczki hi hi ale cudnie kolejna przyszła mamusia!!!!

Karolla to kapitalna sprawa mieć w pobliżu koleżanke ciężarówke....możesz sobie z nią pogadać o ciąży itd.Moja kumpela niedawno urodziła i kontakt na razie sie urwał ,dlatego zapisuje sie do szkoły rodzenia ,żeby bez wyrzutów gadać o ciuszkach,wadze ,roztępach etc ;D ;D :laugh:

Czesc dynia, witaj wsrod lutowek!

Co do spodni ciazowych, to tez jak szukalam, czegos na siebie wsrod normalnych, tylko kilka rozmiarow wiekszych, panie patrzyly na mnie jak na idiotke i twierdzily, ze przesadzam z rozmiarem. Nie chcialo mi sie za kazdym razem tlumaczyc, ze jestem w ciazy.Z kolei w sklepie ciazowym pani dziwila sie, ze jestem w ciazy i ze juz potrzebuje spodni. Teraz kupilam sobie dzinsy ciazowki i jak je ubiore, to od razu widac pileczke. z kolei jak mam zwykle dzinsy i luzna bluze, to nikt nie zauwaza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry