• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
U nas straszliwie zimno. Wczoraj u mamy byłam po cieplejszą i luźniejszą za razem kurtkę. Mam szczęście, że moje siostry są tęższe i zostawiły po sobie w domu jakieś ubrania. Dziś w czapce, rękawiczkach, ciepłej kurtce i trzewikach do pracy przyszłam.

Ja wczoraj postanowiłam sobie poćwiczyc joge dla ciężarnych zobiłam kilka ćwiczonek i lipa, zaczęło mnie ciągnąć podbrzusze, w nocy co chwile czułam
jak mała się kotłowała chyba jej sie nie spodobał mój pomysł :( rano troche mnie brzusio bolał ale już przeszło, maż na mnie nakrzyczał ze teraz
robie z siebie gimnastyczke ;) ale ja chciałam sobie troche kości rozruszać hmmm powiem wam że sie wystraszyłam tym dziwnym brzuchem ale własnie
czuje kopy małej chyba daje mi znac Mama nie panikuj!!! Dobrze że w poniedz ide do gin to sie zapytam co z ćwiczeniami !!

reklama
Karolla a ćwiczylaś już wcześniej joge? Bo mój instruktor powiedział, że nie chce mnie widziec na zajęciach bo mialam za dużą przerwę. może mi tylko pokazac kilka rozluźniających cwiczeń.
A skąd bralaś te ćwiczenia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry