• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

Nie nigdy wcześniej nie ćwiczyłam jogi Anteres nam wysłała kiedys mailem jakies ćwiczonka rozlużniające dla kobiet w ciaży nic specjalnego, rozciaganie miednicy, wypychanie do przodu kilka prostych ćwiczonek ale nie czułam sie po nich za dobrze chyba jednak mi nie służą :( ( Tylko kochana Antares nie myśl
że mam do kogoś pretensje chyba jestem takim beztalenciem ;D do jogi buuuu )
Jesli chcesz moge ci przesłać mailem tylko podaj mi adres !!

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy myślicie że wypada pójść na wesele w czarnej sukience??? Nie chce kupowac nowej,a mieszcze sie jedynie w te czarną. :laugh:Ostatnio chyba znowu przytyłam. :)

w sumie nie powinno sie chodzic, ale ja nie raz widzialam juz w czarnych sukienkach wez tylko jakis szal czy dodatek w wesolym kolorku :-) czarna kieca i biala marynarka moja kumpela w takiej ostatnio byla na weselu
buziaki i udanej zabawy

Misiac temu mialam wesele kuzyna, no i oczywiscie jedyna sukienka w jaka sie miescilam byla mala czarna siostry z licealnego polmetka (hehe siostra konczy studia niebawem, sukienka stara jak swiat). Kupilam rozowy szal, teraz tych szali jest wszedzie na kopy i nie powinno byc problemem znalezienia czegos ladnego. No i po prostu bylam gwiazda na weselu ;D (ja jak ja, bardziej moj brzuszek )

Tez sie właśnie zastanawiam. Theo cos sie nie odzywa. Ael brak wiadomości to dobre wiadomości, więc może juz niedlugo Rybka sama do nas napisze.

Bylam dzisiaj w pracy bo ksiegowa miała jakąś listę do podpisania i wiecie co. Okazało sie, że dostalam nagrode dyrektora z okazji Dnia Nauczyciela. Hihi pieniążki sie przydadzą. A moja mama sie smieje, że dyrektorka tak z wdzięczności, że poszłam na L4 i juz nie męcze dzieci. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry