• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista lutowych mamuś

Nie nigdy wcześniej nie ćwiczyłam jogi Anteres nam wysłała kiedys mailem jakies ćwiczonka rozlużniające dla kobiet w ciaży nic specjalnego, rozciaganie miednicy, wypychanie do przodu kilka prostych ćwiczonek ale nie czułam sie po nich za dobrze chyba jednak mi nie służą :( ( Tylko kochana Antares nie myśl
że mam do kogoś pretensje chyba jestem takim beztalenciem ;D do jogi buuuu )
Jesli chcesz moge ci przesłać mailem tylko podaj mi adres !!

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy myślicie że wypada pójść na wesele w czarnej sukience??? Nie chce kupowac nowej,a mieszcze sie jedynie w te czarną. :laugh:Ostatnio chyba znowu przytyłam. :)

w sumie nie powinno sie chodzic, ale ja nie raz widzialam juz w czarnych sukienkach wez tylko jakis szal czy dodatek w wesolym kolorku :-) czarna kieca i biala marynarka moja kumpela w takiej ostatnio byla na weselu
buziaki i udanej zabawy

Misiac temu mialam wesele kuzyna, no i oczywiscie jedyna sukienka w jaka sie miescilam byla mala czarna siostry z licealnego polmetka (hehe siostra konczy studia niebawem, sukienka stara jak swiat). Kupilam rozowy szal, teraz tych szali jest wszedzie na kopy i nie powinno byc problemem znalezienia czegos ladnego. No i po prostu bylam gwiazda na weselu ;D (ja jak ja, bardziej moj brzuszek )

Tez sie właśnie zastanawiam. Theo cos sie nie odzywa. Ael brak wiadomości to dobre wiadomości, więc może juz niedlugo Rybka sama do nas napisze.

Bylam dzisiaj w pracy bo ksiegowa miała jakąś listę do podpisania i wiecie co. Okazało sie, że dostalam nagrode dyrektora z okazji Dnia Nauczyciela. Hihi pieniążki sie przydadzą. A moja mama sie smieje, że dyrektorka tak z wdzięczności, że poszłam na L4 i juz nie męcze dzieci. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry