• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Część dziewczynki - własnie wróciłam ze szpitala. Z maluszkiem i ze mną wszystko ok Piotruś waży już 709 gram. Najadłam się strachu tymi przedwczesnymi skurczami ale wszystko ok.

Do szpitala pojechałam bo mnie pobolewały jajniki i takie skurcze w kroczu - po ktg okazało sie, ze to skurcze porodowe. Naszpikowali mnie kroplówką, lekami i na patologię. Przez cały czas byliśmy pod bardzo dobrą opieką - wyniki wszystkie dobre oprócz małego grzybka w pochwie hih ;D ;Di. Niestety biorę profilaktycznie proszki powstrzymujące skurcze FENOTEROL a do tego ISOPRIM i NOSPĘ. Mam prowadzić oszczędny tryb życia - więc do pracy raczej nie wrócę, bo po tych prochach trzęsę się jak galareta a serce wali jak młot - ale taki jest efekt uboczny >:(

Tak czy siak najważniesze, że z moim słonczkiem jest wszystko ok.
Dziękuję Wam dziewuszki za wszystkie cieplutkie słowa, Theo mi wszystko przekazywała - jesteście kochaniutkie :-* :-* :-*

Jak trochę przestanie mnie telepać to posiedze z Wami dłużej, a na razie poleguję co chwilka bo jestem wypompowana i wrażeniami i lekami ;)

No nareszcie jestes!!!! Ciesze sie, ze Cie szybciutko puscili, bo to znaczy, ze nie ma alarmu :-)
Tez juz pytalam na forum dzisiaj, czy sa jakies wieci od Ciebie.
A Piotrus to juz kawal chlopa :-)
Trzymajcie sie dzielnie...

Witaj Rybeczko cieszę się że jesteś w domeczku a i synuś zdrowiutko rośnie. U mnie znów się zmieniło. 19 w środę na USG zmieniła mi ginka na 27 tyg. A córcia po mimo mojego 84cm w pępku ważyla 794g ale i tak zostaję z wami. Ja od początku mówiłam gince że według moich obliczeń to poród w styczniu. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry