reklama

Lista lutowych mamuś

Czyli co od 2007 roku ??? Ej no kaczorry nie róbcie nam tego !!
c004.gif

reklama
Ja słuchałam jeszcze wiadomości wczoraj przed 24.00 i spikerka dokładnie mówiła, że ustawa ma obowiązywać dopiero od przyszłego roku. Ale mimo wszystko warto pośledzić informację. Ale czuję, że Kaczory jednak nie pójdą nam na rękę - przecież trzyba na szybko wygospodarować 200 mln zł na ponowne wybory!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:(
BANDA DEBILI, SŁOWO DAJĘ!!!!

Byłam na stronie prezydenta i stronach sejmowych. No i jest to przecież ustawa z 29 grudnia 2005 r. A dodatkowo na stronach sejmowych jest napisane, że ustawa wchodzi w życie z dniem 14 stycznia 2006, z wyjątkiem art. 1 pkt 2 lit. a oraz pkt 5-7, które wchodzą w życie z dniem 1 stycznia 2006 r. A to są te, które dotyczą 1000 zł. No więc rozumiem przez to, że beocikowe jest nasze ;D.

Tylko jak to sie teraz załatwia?

Kobiałki, nie siać paniki. Od rana oglądam TVN24. Powiedzieli wyraźnie, że dostaną wszystkie matki, które urodziły po 1 stycznia 2006 r. 14 dni to jest na uprawomocnienie i dopiero po tym okresie moga rozpocząć wypłaty.

Kurczę, na jakiejś stronie były informacje o załatwianiu formalności dotyczących becikowego -jak podpisał tamto z kryterium dochodowym. zapomniałam gdzie, ale znajdę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry