• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista lutowych mamuś

Czyli co od 2007 roku ??? Ej no kaczorry nie róbcie nam tego !!
c004.gif

reklama
Ja słuchałam jeszcze wiadomości wczoraj przed 24.00 i spikerka dokładnie mówiła, że ustawa ma obowiązywać dopiero od przyszłego roku. Ale mimo wszystko warto pośledzić informację. Ale czuję, że Kaczory jednak nie pójdą nam na rękę - przecież trzyba na szybko wygospodarować 200 mln zł na ponowne wybory!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:(
BANDA DEBILI, SŁOWO DAJĘ!!!!

Byłam na stronie prezydenta i stronach sejmowych. No i jest to przecież ustawa z 29 grudnia 2005 r. A dodatkowo na stronach sejmowych jest napisane, że ustawa wchodzi w życie z dniem 14 stycznia 2006, z wyjątkiem art. 1 pkt 2 lit. a oraz pkt 5-7, które wchodzą w życie z dniem 1 stycznia 2006 r. A to są te, które dotyczą 1000 zł. No więc rozumiem przez to, że beocikowe jest nasze ;D.

Tylko jak to sie teraz załatwia?

Kobiałki, nie siać paniki. Od rana oglądam TVN24. Powiedzieli wyraźnie, że dostaną wszystkie matki, które urodziły po 1 stycznia 2006 r. 14 dni to jest na uprawomocnienie i dopiero po tym okresie moga rozpocząć wypłaty.

Kurczę, na jakiejś stronie były informacje o załatwianiu formalności dotyczących becikowego -jak podpisał tamto z kryterium dochodowym. zapomniałam gdzie, ale znajdę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry