reklama

Lista lutowych mamuś

Ciekawe tylko jak potraktowane zostaną te mamusie które już urodziły od początku stycznia 2006. Ja tam wcale nie chcę siać paniki ;) ja im po prostu nie wierzę bo nie mam podstaw.

reklama
JEZUS MARIA. NIE PANIKOWAĆ. DOSTANĄ WSZYSTKIE KTÓRE URODZIŁY PO 01.01.2006. PRZYKLEJCIE SIĘ DO TELEWIZORÓW, TYLKO NIE DO KANAŁU ROMANTICA, A JAKIEGOŚ POWAŻNIEJSZEGO ;D ;D

Kurczę, coś mi niedobrze i brzuch boli..... Zaraz polecę do łazienki.....
Wczoraj na szkole rodzenia połozna mówiła, że dwa, trzy tygodnie przed porodem jeżeli pojawią sie wymioty i biegunka to prawdopodobnie zaczęła sie akcja porodowa.... :o
A ja dzisiaj mam wizyte u fryzjera!!!!!!!!!!!!!!! ???

reklama
karola7 pisze:
Byłam na stronie prezydenta i stronach sejmowych. No i jest to przecież ustawa z 29 grudnia 2005 r. A dodatkowo na stronach sejmowych jest napisane, że ustawa wchodzi w życie z dniem 14 stycznia 2006, z wyjątkiem art. 1 pkt 2 lit. a oraz pkt 5-7, które wchodzą w życie z dniem 1 stycznia 2006 r. A to są te, które dotyczą 1000 zł. No więc rozumiem przez to, że beocikowe jest nasze ;D.
Z tego co ja zrozumiałam to jest ta ustawa podpisana jeszcze przed nowym rokiem i dotycząca "najbiedniejszych". I ona rzeczywiście wchodzi w życie od 14 stycznia z wyjątkiem punktów o wypłacie zasiłku porodowego.
I Madzia uwierz ze nie chce siac paniki, ale "wchodzi w życie" rozumiem jako"obowiązuje tych którzy po dacie wejscia w zycie spełniają warunki" Cholera..... CZY LECI Z NAMI PRAWNIK???????????

A jak urodze dzień za wczesnie to sama naucze sie gotowac czerninke.... ;D ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry