• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
ło matko to żes stara d.... Asia 28 lat to wcale nie duzo poza tym wygladasz na wiele mlodsza....serio
tak samo Rybce i Klarze nigdy nie dala bym 30 chy..... nie wspomne juz o Karoli7 ktora wyglada na nastolatke :-)

a mi w dzien slubu kiry stuknie 27 taze jestem pomiedzy

a jutro jedziemy do polski takze moze byc , ze nie dam rady wpasc rano to zycze wszystkim milych tygodni a jak mi sie uda to bede was odwiedzac z polski , bo mama ma juz internet tylko czy bedzie czas a jak wrocimy to zamykajcie watki , bo ciotka blond zasypie was fotkami ze slubu i chrzcin
(jedziemy na trzy tygodnie )

wszystkie mlode jestesmy :-)
dziewczyny ja dzisiaj horror przezylam chociaz wczeraj byl gorrszy przydazylo nam sie to co Misi i Wiktorkowi :-( z tyum ze ja specjalnie malego polozylam daleko zeby mi nie spadl z wersalki , poszlam po pampersa i zong :-( nic sie nie stalo ale spadl...plakal strasznie uspokoil sie szybko jak go utulilam
dzisiaj na spacerze bawil sie troczkami od dresu swojego i zauwazylam juz jak w buzi gleboko ma plastik z troczka taki zatrzask(nie wiem kto cos takiego w rzeczach dla maluchow umieszcza) cale szczescie w pore zauwazylam i palcem wyjeclam ale krzyku narobilam na ulicy..... o matko...oczy wszedzie musimy mjiec kobity.....

mój się bęcnął w półkę od klawiatury głową, bo się wyrwał. Ale skubany był tak zajęty wa;leniem w klawiaturę, że nie zauważył :D
A Myfa, rację masz!! Nawet trudno przewidzieć czasem, że może się coś stać a jednak.Jankowi raz udało się zrobić 2 obroty za jednym zamachem i spadł z kanapy (co kiedyś już pisałam), swojego wyczynu nigdy nie powtórzył leżąc na dywanie czy w łóżeczku :P

no i dobrze,ze matka czujna Myfa
a ja mam straszny problem,od 1,5 tygodnia chodze do pracy,dwa razy dziennie dojezdzam do Malej i ja karmie ,natomiast trzeci raz sciagam pomkarm,a raczej sciagalam,przez pierwsze dni laktatorem,a teraz ani kropelka nie chce leciec???czemu pytam??? jak przystawie Marike to sie napije...jak scisskam piers to tez leciwiec o co chodzi???? podpowiedzcie mi prosze

reklama

no ja Kacha to Ci niestety nie pomogę, bo nie mam pojęcia :(

Ale miałaś Myfa przeżycia! Szczerze współczuję :(
A tak w ogóle to trzeba zwracac uwage na ubranka, zeby guzików nie miały, bo wiadomo nasze dzieciaczki teraz to wszystko do bużki :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry