Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ewako a o co chodzi z kodami z pampersow?
Kachna tez widze maly klawiaturke lubi :-) jejku tez przezycia podbne mialas...ech ja juz teraz nie zostawiam go samego na chiwlke nawet no chyba ze w lozeczku swoim jest
Myfa, najważniejsze że nic się Hubercikowi nie stało. No teraz to musimy uważać na nasze maluchy, bo strasznie się przemieszczają. Ja Klarę wczoraj znalazłam pod grzejnikiem, ale nie spadła z niczego, mamy materac 180 cm pod grzejnikiem
no ja to przy maurisie wszystkie sznurki i takie tam rzeczy wyciagalam z dresow
i bylam taka matka , ze nawet maskotki mu psulam jak ja strasznie lubial to obrywalam im oczka jak byly z plastiku taka ze mnie matka niszczylam dziecka zabawki
Czesc dziewczynki troche mnie nie bylo
ale juz wrocilam
w srode ide z Klaudia do laryngologa bo sie strasznie krzsztusi i niewiem co jest
tak to niec jej niejest humor jej dopisuje ciwiczy przewracanie sie na brzuszek i calkiem niezle jej to wychodzi
Ponieważ wczoraj mieliśmy awarję linii telefonicznej nie mogłam złożyć życzeń urodzinowych na czas, dlatego dopiero dziś to robię spóźnione ale szczere
Karolla niech Ci się spełnią najskrytsze sny
a życie się składa z tylko szczęśliwych dni