reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Majoweczek

reklama
Uf juz sie wystraszylam ze blad,choccjeden widze ale na tabeli ale nie az tak istotny i po mojej wizycie na usg moze zrobie zmianke.

Iwonko, fajnie że jestem na liście z tym że, zamiast Zosi wpisałaś Zuzie co prawda też na Z - et ale popraw proszę. Wiem że teraz coraz więcej imionek się posypuje i możesz się pomylić;-). Buźka

DZIEWCZYNY przepraszam, ze tyle tu nie zagladalam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale Was tu duzo! Bardzo sie ciesze i pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!
Prosze dopisac na liscie, ze my rowniez czekamy na DZIEWCZYNKE!!!

Dziewczyny,wiem mam zaleglosci.Postaram sie jak najszybciej poprawic bledy i zapisac wszystkie nowe wiadomosci.Buziaki!Chcialam to zrobic wczoraj,potem dzis i same wiecie.Smutno ostanio......A jutro znow ide do babci na dzien babci.

reklama
Do góry