reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Czesc chcialam sie rowniez przedstawic. Mam na imie Aneta moj synek Hubert urodzil sie 15 stycznia 2007 waga 4104 dlugosc 54cm 10 punktow w skali apgar. Niestety nie mieszkamy w Polsce i kiedys szukajac w internecie jakis informacji i porad innych mamus trafilam na wasze forum i troszke was potczytuje:tak::tak:. Bardzo mi tu brakuje kogos w rodzaju kolezanki poniewaz wszystkie moje przyjaciolki pozostaly w Polsce i postanowilam poszukac kolezanek "internetowych" z ktorymi moglabym wymieniac doswiadczenia i radzic sie w razie potrzeby. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona. Mam nadzieje ze uda mi sie wstawic kilka fotek.

Witaj Anetko .......... ależ oczywiście, że cię przyjmiemy do swego grona .... Stycznióweczki są najlepsze :-p Wyznajemy zasadę W KUPIE RAŹNIEJ :-D MIło, że wreszcie postanowiłaś się ujawnić .
Ucałowanka także dla Hubercika.

Napewnio ci się u nas spodoba, bo u nas nie tylko polskie mamuśki zasiadają, ale i z Niemiec, Anglii, Irladii czy Teneryfy. To kosmopolityczne forum, które łączy miłość i troska o dzieciaczki :-)

rany znowu nowa mamuśka :-D wspaniale - witaj Anetko w gronie styczniowych cioć ;-) Hubercik cudny - buziak dla niego :-)

reklama
Witaj, witaj Antenko i Huberciku :-):tak::-) Dobrze, że się już nie ukrywasz ;-):-D i pokazałaś nam swe śliczne dziecię :tak::-).

Do góry