reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
Dziewczyny jeszcze raz pieszę wszelkie uaktualnienia są zapisywane w pierwszym poście tego wątku...

tu nie trezba zbyt wiele szukać tylko przejść na pierwszy post - tam sa istotne informacjei aktualna lista mam

reklama
Ja już nie nadążam :(
Ale rzeczywiście raczej nie wszystkie mamy z listy Kingi biorą udział w akcji, bo wiele z nich się nie odezwało na Jaśkowy roczek. Ja jednak wypisałam już kartki jakiś czas temu, jak dostałam listę, więc chyba i tak wyślę wszystkie, bo szkoda, żeby się zmarnowały.

takze wypisałam karteczki wedlug tej pierwszej listy i nie zamierzam wyrzucic ich do kosza pojda i sprawia komuś radość mam nadzieje:tak:

Uwaga-kartki z Wegier ida jednak dosyc dlugo- wysylalam je 1,5 tyg temu i na razie tylko jedna kartka doszla! Blagam o cierpliwosc!

Felqua, nic się nie bój. Przecież naszym dzieciaczkom jeszcze jest wszystko jedno, nie ma znaczenia, kiedy dojdą :)

Uwaga-kartki z Wegier ida jednak dosyc dlugo- wysylalam je 1,5 tyg temu i na razie tylko jedna kartka doszla! Blagam o cierpliwosc!

w naszym przypadku tez bardzo prosimy o cierpliwosc bo ostatnio z niczym sie wyrobic nie mogę ...mam urwanie głowy z tą przeprowadzką.......wszedzie tylko pudła .....pudła:wściekła/y: i załatwianie różnych spraw urzedowych :baffled: :wściekła/y: ..............obiecujemy ze wszystkie karteczki dotrą.....;-) :tak: ...tylko moze z malutkim opóźnieniem:zawstydzona/y: :-(

Cioteczki, nie wazne kiedy dojda, ja sama tez mam urwanie glowy ze sprzedaza domu i kupnem mieszkania i niektore katreczki wysylam na kilka dni przezd urodzinkami Bobaskow, wazne aby wogole dotarly :tak:
A Lolo juz dostal 7 karteluszek i codziennie przychodza nowe :tak::tak::tak: Ubawy ma przy tym, ze hoho, sam osobiscie "czyta" kazda, i poki co najbardziej spodobala mu sie karteczka od KatiNJ, codziennie musi z nia pochodzic troszeczke i musze mu opowiadac o zwierzatkach z karteczki :-)

u nas 7 karteczek. jak nie podpisane na kopercie to nie wiemy od kogo, bo oficjalnie otwieramy kartki w czwartek.:-)

Cioteczki, nie wazne kiedy dojda, ja sama tez mam urwanie glowy ze sprzedaza domu i kupnem mieszkania i niektore katreczki wysylam na kilka dni przezd urodzinkami Bobaskow, wazne aby wogole dotarly :tak:
A Lolo juz dostal 7 karteluszek i codziennie przychodza nowe :tak::tak::tak: Ubawy ma przy tym, ze hoho, sam osobiscie "czyta" kazda, i poki co najbardziej spodobala mu sie karteczka od KatiNJ, codziennie musi z nia pochodzic troszeczke i musze mu opowiadac o zwierzatkach z karteczki :-)

Milo mi bardzo. Ciesze sie ze karteczka podoba sie Karolkowi.

Patryk tez dostal juz sporo karteczek. W wolnej chwili powysylam podziekowania na priva.

reklama
witajcie dziewczynki
karteczki ode mnie dojdą z opóźnieniem i to dużym - mam od wtorku ubiegłego tygodnia ostre zapalenie splotu nerwowego i jeszcze nie chodzę :(
(pielęgniarka przychodzi i robi mi zastrzyki)

jak tylko się podkuruję - wyślę zaległości (nie chcę jeszcze obarczać mojego męża, bo i tak ma dosłownie wszystko na głowie teraz)

Do góry