reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
dziewczynypamietacie o wyslaniu jakiegos info ze karteczka dotarla ?
juz jakis czas temu wyslalam kilka kartek i nic nie wiem czy dotarły

Patryś ma urodzinki dopiero za kilka dni a my juz dostalismy 10 karteczek ........zawsze staram sie wysyłać podziekowania na priva:-) :tak: ....ale gdybym o kimś zapomniała to jesze raz dziękuję......

ivka78, emcia , viola30, katiNJ, magdalenaB, Zuzia24, Asia21, osinka, pytia, lolcia81-jeszcze raz ślicznie dziękujemy za karteczki:-) :-) :-)

reklama
Serdecznie dziekujemy za karteczki:
Ivce76 i Szymonkowi,
Aqua1-23 i Kubusiowi,
Zuzi24 i Zuzi,
kasiuli matuli i Emilce,
Selince ,
Lolci81 i Mateuszkowi,
Izie i Karolkowi,
Azik z Bartusiem i Piotrusiem,
Sylwi253 i Kacperkowi,
Iwonie i Krzymkowi,
Magdzie i Brtusiowi,
Osince i Agatce,
Karolinie i Antosiowi,
Tersesce i Patrykowi,
Kasce76 i Piotrusiowi,
Emci i Elli,
Pyti i Jasiowi,
Flequili i Jasiowi
KindzeP i Karolince.

Wsztskie karteczki sliczne i sprawily nam duzo radosci.

Dziewczyny ja karteczki będę otwierać z Szymkiem dopiero w jego urodzinki, czyli 14.03 i na pewno każdą z Was powiadomię na priv, że doszła i podziękuję w imieniu Szymka.

Dziewczynki kochane ja też wysyłam podziękowania na priv:tak:
Ale jeszcze raz bardzo bardzo chce podziekować za Wasz gest, dziś doszły kolejne dwie karteczki, ostatnio było aż 8 w skrzynce:szok: naprawde sie nie spodziewałam... i to duża radocha i każdy kto u nas jest sie dopytyje od kogo tyle karteczek Masiu dostał;-) :-D

kaśka76, Emcia, Aniam, Kasiulla23, pytia, Ivka76, Zuzia24, lolcia81, azik, MagdalenaB, KatiNJ, Viola30, Kasiula matula, aqua1-23, Asia21, Iwosz:

B A R D Z O D Z I Ę K U J E M Y !!!!!!

A ja Was zaskoczę...Antos nie dostał żadnej karteczki.....jeszcze :-( :-( ale to pewnie wina poczty....:tak: :tak: :tak:

karolka: mam nadzieje ze po niedzieli sie posypia, bo ja wysylalam na pewno! :tak:

a wy pewnie juz o tym wiecie, ale i tak to jeszcze raz napisze: cudowny pomysl byl z ta akcja!! kinga dziekujemy!! :-)

u nas 5 karteluszek - czekamy na następne wysyłam podziekowania na priv z info że dotarły.
karolka jestem w szoku:szok: Ja Antośkową kartkę wysłałam chyba z tydzień temu, co sie dzieje z tą pocztą:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

karolkaz ja tez wysłałam razem z karteczka do osinki i innych dziewczyn......z powodu przeprowadzki chyba ponad 10 karteczek naraz wysłałam :):)........wiec nie wiem czemu jeszcze nie doszła:(

reklama
a wy pewnie juz o tym wiecie, ale i tak to jeszcze raz napisze: cudowny pomysl byl z ta akcja!! kinga dziekujemy!! :-)

oj, a ja cała zestresowana akcją, bo ... daję CIAŁA :confused:, chociaż powinnam swiecić przykładem:confused::confused:

ja najpierw nie mogłam się zmoblizować, żeby wybyć z Karolą poszukać i kupić kartki, potem część kupiłam i leżały nie wypisane, potem wypisałam i nie mogłam się wybrac na pocztę :confused: Potem choroba Karoli, a teraz brak czasu na cokolwiek, a co dopiero na wyjście do miasta...

Moje karteczki dojdą chya w czerwcu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jestem strasznie zła na siebie za to, ale postaram się od jutra zmobilizować i ... już więcej się nie wstrydzić :-)

Do góry