reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Tylko ze ja moja Droga pracuje w H&M:-):-):-):-):-). Byłam kiero działu dziecięcego- choć jestem teraz na L4 to i tak mnie tam ciągnie. Poza tym muszę wykorzystać na maxa kartę pracownicza bo do pracy raczej już później nie wrócę a i później mi sie umowa kończy!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Milutek, powiem tak "toż teraz zaszalała z tą propozycją" ja Kraków mam na wyciągnięcie ręki, więc każda informacja o przecenach ,ile widziana :)
Futrzakowa - ubranka super
My na razie rozglądamy się za meblami, a ubranka to mam zamiar zacząć kupować tak od końca października, jak na razie to omijam sklepy dziecięce szerokim łukiem, bo wiem że z pustą reklamówką bym z nich nie wyszła :szok:

Milutek koniecznie musisz wykorzystać swoją kartę na maksa. Ja mam kumpelę pracującą w H&M, notabene ma zostać chrzestną naszego maleństwa, i już mówiła mi, że jak będzie ta mega wyprzedaż to obkupi mojego dzieciaczka:-) A już mam od niej 7 bodziaków, które kupiła za całe 7zł50gr:szok: Ty to powinnaś zrobić zapas na cały pierwszy rok życia maluszków:-D

hihi:-):-):-) koniecznie muszę ja wykorzystać- muszę się tylko ładnie pomodlić żebym w momencie wyprzedaży mogla chodzić a przynajmniej, tak żebym mogla tam podjechać...zawsze w największej ostateczności pośle męża i szwagierkę z kartą:-D:-D żeby nakupili co tylko będzie choćby na zapas:):-D

reklama
fajniutko masz milutek:-) bo nie ukrywam że w h&m fajniutkie są ciuszki ale bez przecen/rabatów to się po prostu nie opłaca... :-) takie życie...:-)

Do góry