reklama
Wszystkie bedą Hello Kitty, Kubusie Puchatki itpA potem dzieci marcoweczek bedzie łatwo rozpoznac bo wszystkie beda jednakowo poubierane,hihi![]()
Wszystkie bedą Hello Kitty, Kubusie Puchatki itp![]()
i tygryski oczywiście
Ja generalnie muszę się zatopić tam w kolekcji newborn na te najmniejsze rozmiary. W sumie tylko tak takie mogę kupić i beda naprawdę malutkiei tygryski oczywiście![]()
Tylko ze ja moja Droga pracuje w H&M:-):-):-):-):-). Byłam kiero działu dziecięcego- choć jestem teraz na L4 to i tak mnie tam ciągnie. Poza tym muszę wykorzystać na maxa kartę pracownicza bo do pracy raczej już później nie wrócę a i później mi sie umowa kończy!!!!!!!!

Milutek, powiem tak "toż teraz zaszalała z tą propozycją" ja Kraków mam na wyciągnięcie ręki, więc każda informacja o przecenach ,ile widziana 
Futrzakowa - ubranka super
My na razie rozglądamy się za meblami, a ubranka to mam zamiar zacząć kupować tak od końca października, jak na razie to omijam sklepy dziecięce szerokim łukiem, bo wiem że z pustą reklamówką bym z nich nie wyszła
Futrzakowa - ubranka super
My na razie rozglądamy się za meblami, a ubranka to mam zamiar zacząć kupować tak od końca października, jak na razie to omijam sklepy dziecięce szerokim łukiem, bo wiem że z pustą reklamówką bym z nich nie wyszła

magdzior1985
Fanka BB :)
Milutek koniecznie musisz wykorzystać swoją kartę na maksa. Ja mam kumpelę pracującą w H&M, notabene ma zostać chrzestną naszego maleństwa, i już mówiła mi, że jak będzie ta mega wyprzedaż to obkupi mojego dzieciaczka:-) A już mam od niej 7 bodziaków, które kupiła za całe 7zł50gr
Ty to powinnaś zrobić zapas na cały pierwszy rok życia maluszków

hihi:-):-):-) koniecznie muszę ja wykorzystać- muszę się tylko ładnie pomodlić żebym w momencie wyprzedaży mogla chodzić a przynajmniej, tak żebym mogla tam podjechać...zawsze w największej ostateczności pośle męża i szwagierkę z kartą
żeby nakupili co tylko będzie choćby na zapas

reklama
futrzakowa
yea! to ja!
fajniutko masz milutek:-) bo nie ukrywam że w h&m fajniutkie są ciuszki ale bez przecen/rabatów to się po prostu nie opłaca... :-) takie życie...:-)
Podziel się: